Hirdetés 

Vasárnap este indul az új reality a TV2 műsorán, majd a folytatást a Super TV2-n követhetik a nézők minden hétköznap. Szemtanúi lehetünk, hogyan választanak a játékosok: pénzt vagy szenvedélyt?

Elsőként tizenkét eltökélt játékos száll versenybe a Super TV2 legújabb reality-jében, a Money or Love-ban, ahol közönségnek is döntő szerep jut. A szuperprodukció műsorvezetője Demcsák Zsuzsa. A Karib-térségben forgatott párkereső műsor során a szereplők lehetőséget kapnak, hogy jobban megismerhessék egymást.

Aidan, a 21 éves tanuló Taiwanban született, és kanadai-magyar állampolgárként nevezett be a játékba. Szeret flörtölni, és nem tartja kizártnak azt sem, hogy a műsor hozza el azt a lányt, akibe beleszeret. A kamerák nem fogják visszatartani akár a meztelenkedéstől sem.

Nincs olyan, amit ne tennék meg a kamerák előtt. Szerintem nem fogom bírni szex nélkül 

– jelentette ki Aidan, aki imád bulizni, amikor rendszeresen énekel, táncol, flörtöl. Taktikusnak tartja magát, utál veszíteni. Elmondta azt is, milyen egyéniségnek tarja magát, és mit tesz meg a győzelemért.

– Vezéregyéniségnek tartom magam, nem szeretek másnak a hülyeségébe belefolyni. Ha valamit csinálok, azt azért teszem, mert én szeretném – mondta Money or Love játékosa, aki azt is felfedte, milyen számára az ideális nő.

A gyönyörű, őszinte, okos, nőies lányok tetszenek. 

Először a lányok arcát szoktam megnézni, a legkevésbé szexi az, ha valaki beképzelt – szögezte le a szívtipró.

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Elképesztő! Évekkel később derült ki, hogy nyilvánosan szexelt a polgármesterasszony

 

/p>