Hirdetés 

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella már 21 éves és jelenleg a Zeneakadémián folytat tanulmányokat. Nem meglepő, hogy kedveli a komolyzenét és ezen a pályán képzeli el magát a jövőben, hiszen sokáig eltitkolt édesapja nem más, mint a nemzetközileg is ismert és elismert Lukács László operaénekes.

A naptárdíva hosszú éveken keresztül titkolta egyetlen gyereke apjának kilétét, nemrég mégis elárulta, hogy az elismert operaénekes Donatella édesapja. Ez nem azt jelenti, hogy lányával nem tartotta a kapcsolatot, bár annak szavaiból kiderült, hogy nem volt mindig felhőtlen a viszonyuk.

Kiszel Tünde lánya volt a vendége a Palikék világa by Manna Futtában műsorának. Donatella kendőzetlen őszinteséggel válaszolt a műsorvezető kérdéseire, s könnyek között nyilatkozott édesapjával kapcsolatban is. Elmondása szerint apja nem igazán segít neki a karrierjében, hiába lépett a nyomdokaiba.

Jóban vagyunk, hogy régen mi volt, azon változtatni nem lehet úgysem, jóvá tenni sem feltétlenül, de semmi baj nincsen, jóban vagyunk, és ennyi igazából

– mondta Donatella, hozzátéve: az élete közel sem olyan felhőtlen, ahogy az kívülről látszik.

„Nem mindig vagyok olyan nagyon jól, sok külső hatás ér, amiről akkor azt gondolom, hogy nem érdekel, és nem foglalkozom vele, aztán kiderül, hogy mégis bánt. Sokan azt gondolják, hogy az énekben és a modellkedésben sokkal könnyebb nekem jó dolgokat elérni, de úgy gondolom, hogy nem. Dupla annyit kell bizonyítsak, mint másnak, hogy ne mondják, hogy azért van ott valahol, mert valakinek a lánya” – magyarázta a fiatal lány.

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! A Házasodna a gazda feleségjelöltje már ismert énekesnő: mutatjuk a dalait! – videó

 


Hirdetés