Hirdetés 

Drámai részletek derültek ki a TNT-ből ismert Zuber Krisztián, azaz Inti állapotáról. Kedvese, Sáfrány Emese a Blikknek elmondta: ha nem vitte volna orvoshoz a párját, akkor akár végzetes tragédiába is torkolhatott volna a szerelmesek hétvégéje.

– Már a nyaralásunk alatt gyanús volt, hogy amikor sétáltunk, hamar elfáradt. Ezután azt vettük észre, hogy éjszakánként felment a pulzusa és nehezebben kapott levegőt. Illetve azt is láttuk, hogy az utóbbi időben hízott egy kicsit. Először azt gondoltuk, amiatt van, hogy amikor megismerkedtünk, sok év után leszokott a dohányzásról – kezdte a Blikknek a fiatal anyuka, aki a tünetek súlyosbodása után elvitte egy orvoshoz párját.

– Gondoltam a kardiológusra, de a nehézlégzés miatt tüdővizsgálatra mentünk.

Az ultrahang után mondta az orvos, hogy nagy a baj, most azonnal menjünk kórházba vagy hívnak mentőt.

Intinek annyira súlyos volt az állapota, hogy arra se volt idejük, hogy hazamenjenek összepakolni. A szívritmuszavar mellett szívelégtelenséget is megállapítottak, a zenészt azonnal felvették a fekvőbetegek közé.

– A kórházban közölték velünk, jó, hogy bejöttünk, mert pár napon belül visszafordíthatatlanná romolhatott volna az állapota. A szívének nagyjából a húsz százaléka működött csak, ami azt jelenti, már csak az alapfunkciókat látta el. Ráadásul hétvégén ment volna a TNT-vel koncertezni, ha azt végigugrálja, elképzelhető, hogy nem bírta volna a szíve – mondta Emese, aki hálás az orvosoknak, és úgy érzi, kedvese jó kezekben van. – Amikor tudom, látogatom, viszek neki mindent, amire szüksége van, és próbálom tartani benne a lelket. Injekciókkal és gyógyszerekkel kezelik, most jól érzi magát. Egyelőre nem tudjuk, meddig lesz kórházban, az orvosok azon vannak, hogy beállítsák a gyógyszereit, amiknek a szedésével teljes életet élhet. – mondta a csinos légtornász a Blikknek.

Inti úgy érzi, túl van az életveszélyen és bizakodik, hogy a gyógyszerek szedésén kívül mást nem kell változtatnia az életében. Tudja, párjának örök hálával tartozik.

Emese megmentette az életemet, ha nem cipel el orvoshoz, nagyobb baj is lehetett volna. Nagyon hálás vagyok neki 

– mondta Inti.

Blikk

kiemelt kép: Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Itt folytathatja az MTVA-tól távozó Németh Balázs

 


Hirdetés