Hirdetés 

Ördög Nóráék számára nem volt egyszerű az idei év, sok kihívással kellett szembenézniük, mint amikor arra kötelezték őket, hogy leszedjék a frissen feltett matricát az új kisboltjuk oldaláról. Kétség sem fér hozzá, hogy nagyon rájuk fér a pihenést, ezt pedig csak úgy tudták megoldani, hogy a gyermekeiket az első héten kivették az iskolából.

Felültek a repülőre és meg sem álltak a Maldív-szigetekig. A nyári szezon hivatalosan is véget ért, az esős évszaknak van némi hátránya, azonban elképesztő dolgokat hozott, hogy idényen kívül utaztak.

Elképesztő luxusba cseppent a négytagú család, ugyanis a kései nyaralásnak köszönhetően felszabadult az egyik lakosztály, amelyet azelőtt sejkek vettek ki. Egy ilyen lakosztály ára kér felnőtt és két gyermek részére egy hétre akár több, mint 30 millió forint is lehet.

A négy hálószobás lakosztályhoz egy óriási, pezsgőfürdővel és csúszdával ellátott medence, edzőterem, dolgozószoba, gőzfürdő és hatalmas fürdőszobák is tartoznak, a pazar kilátás pedig már csak hab azon a tortán, aminek a látványától szinte már megcsömörlött a műsorvezető és családja. 

A körbevezetés után elfoglalták a fényűző villát és próbálták befogadni a látvány és elfogadni a tényt, hogy milyen hihetetlenül szerencsések.

Mindig te szoktál sírni, de lehet, hogy most én fogok… 

– mondta Nánási Pál a feleségének, akinek időre volt szüksége, hogy elhiggye, nem álmodik.


Most nem Nóra sírta el magát… (Fotó: TV2)

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Fényűző luxus: L.L. Junior megmutatta otthonát – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading