Hirdetés 

Bruce Willis ismét megjelent a nyilvánosság előtt, és mindenkit meglepett, milyen állapotban van.

Bruce Willist a hétvégén a kaliforniai Santa Monicában kapták lencsevégre, amint éppen reggelizni tartott.

 Die Hard ikonja legutóbb szombaton került a lesifotósok közelébe, akik azonnal meg is örökítették, amint éppen reggelizni indult a barátaival.

Mindenkit meglepett, mennyire jó formában van a kedvelt színész, Bruce Willisen ugyanis egyáltalán nem látni a betegsége nyomait, vagy azt, hogy megviselte volna az utóbbi időszak. A 67 éves sztár egy sportos, mégis divatos, elegáns szettet választott magának.

Kicsit bő fehér inget viselt egy hozzá passzoló szürke nadrággal, baseball sapkával és sportcipővel.

Nehéz időszak ez a családja számára

Bruce Willisnél idén márciusban diagnosztizáltak afáziát, amely miatt feladni kényszerült színészi karrierjét. A sztár azóta sem bújkál, időről-időre üzen rajongóinak, akik minden alkalommal megnyugodhatnak: Bruce Willis még mindig remek egészségnek örvend és kiválóan érzi magát.

Sokszor vicces családi videókat posztolnak, és felesége sem rest néha megmutatni,  hogyan telnek a mindennapjaik, mióta nem a színészkedés viszi el idejének nagy részét.

Bruce csodálatos rajongóinak tartozunk annyival, hogy elmondjuk, egészségügyi problémákkal küzd. Nemrég afáziát diagnosztizáltak nála, amely hatással van a kognitív képességeire. Sajnos emiatt alapos megfontolás után arra jutottunk, hogy felhagy színészi karrierjével

— olvashattuk a család közleményében, akik nem titkolták, nehéz ez az időszak az egész család számára, de a végsőkig kitartanak a sztár mellett.

A FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

elle.hu

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

„Ez komoly?” – gyászában bántják Megyeri Csillát, ezt már ő sem hagyta szó nélkül

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading