Hirdetés 

Meghalt egy 28 éves nő és 8 éves kisfia, miután bent rekedtek az autójukban Angliában ami elsüllyedt egy tóban. A magyar családot szombat este húzták ki a víz mélyéről. A nő közösségi oldala szerint Debreceni kötődésű volt és a lincolnshire-i Stamford városában élt kisfiával együtt.

Az anya a helyszínen életét vesztette, kisfia a kórházba szállítást követően hunyt el. A The Sun közlése szerint a nőre és gyerekére egy vízből kihúzott Ford Focusban bukkantak rá a cambridgeshire-i RAF Wittering légibázistól nem messze. Az anyát a helyszínen halottnak nyilvánították a hatóságok, fia a kórházba szállítást követően vesztette életét.

A portál szerint a lakossági bejelentést követően érkeztek ki a mentők a tóhoz, miután arról tájékoztatták őket, hogy 18 óra 20 perckor a tóba süllyedt egy autó. A Google Maps alapján a kis tó egy éles kanyarban található az Old Oundle Roadnál. A vizet és az utat egy rövid partszakasz és egy vékony drótkerítés választja el egymástól

– közölték.

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, hogy mennyi ideig volt a vízben a jármű az utasokkal együtt. Azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a balesetről, jelentkezzen telefonon vagy személyesen.

Indirekt

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Újra együtt! Itt a fotó L.L. Juniorékról

/p>