Hirdetés 

Az utóbbi napokban nagy port kavart a celeb édesanyja azzal, hogy egy interjú során arra célzott, hogy a fia felesége, Berki Mazsi viselkedése vezetett a híresség halálához, onnantól kezdve pedig csak tovább dagadt a botrány, mikor a szomszédjaik beszámolóiból kiderült, hogy folyton veszekedtek, az özvegy pedig még a rendőrséget is kihívta egykori férjére mindössze napokkal a tragédia előtt, ráadásul állítólag még börtönnel is fenyegette.

Kedden robbant a bomba, amikor kiderült, hogy állítólag Berki Krisztián többször is erőszakos volt a feleségével, ráadásul tavaly karácsonykor még hasba is rúgta, miközben a nő éppen a csecsemőjüket fogta a kezében. Az özvegy egyik rokona elmondta azt, amit kevesen gondoltak volna.

„Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A szülei sem tudtak semmiről, viszont egy alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt. […] Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett, mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert. Ennek a tarthatatlan helyzetnek lett a vége Krisztián halála. Hiába volt mellette Mazsi még akkor is, amikor a legmélyebben volt, Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát”

– mondta a Borsnak Berki Mazsi egyik rokona.

Mazsi így reagált:

A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra”.

kiemelt kép: RTL Klub

EZ IS ÉRDEKES!

Rubint Rella szerint hazavitt a munkából egy szellemet, ami napokig kísértette a kutyáját, de kinyitotta neki az ajtót és távozásra szólította fel

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading