Hirdetés 

Egyes kommentelők szerint korántsincs minden rendben ezen a fotón – te is észrevetted?

Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi Rúzsa Magdi Instagram-követői, az énekesnő ugyanis a babakocsik rejtekében ugyan, de mindhárom ikerbabáját megmutatta egy friss fotón.

Követőinek azt is kifejtette: három ilyen pici gyermekkel még az olyan egyszerű, mindennapi tevékenységek is jelentős szervezést igényelnek, mint egy séta.

„Három babával az olyan egyszerű, hétköznapi dolgok is több rákészülést igényelnek, mint egy délutáni séta. Öltözés, az olyan nélkülözhetetlen kellékek bepakolása, mint a váltásruha, pelus, törlőkendő, víz…és akkor nem árt, ha nem egyedül megyek, és van még plusz segítségem a babakocsik mellé. Már indulhatunk is! 😃 Ettől függetlenül, igyekszem minden nap elmenni sétálni a friss levegőre velük – hiszen ez engem is feltölt, ők pedig jót alszanak a szabadban. Ezek a pillanatok sokat jelentenek nekem, ilyenkor megszűnik körülöttünk minden, és csak mi vagyunk. ❤ Nektek mik az ilyen energia-visszatöltő pillanataitok?”

– tette fel a kérdést.

A kommentelők egy részét azonban nem a válaszadás kötötte le, kiszúrták ugyanis, hogy az egyik pici keservesen sír a kép hátterében.

Fényképezkedik, a gyerek meg sír a kocsiban… gratulálok, a fotó fontosabb!

– fogalmazott keményen az egyik hozzászóló.

A középső gyerek nem éhes éppen? Vagy csak lehet épp bemelegít a vokálhoz…De igen üvölt szegényke

– tette hozzá valamivel finomabban egy másik.

BlikkRúzs

kiemelt kép: MTI

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Tóth Andi csak ragtapaszokkal tudja a helyükön tartani rakoncátlan melleit

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading