Hirdetés 

Fásy Ádám 70 évesen is szívvel- lélekkel járja az országot rendezvényeivel és ameddig van rá igény nem is szeretné befejezni. A Metropol Tiszecsegén találkozott vele, a Harcsapaprikás Főző Fesztiválon.

Fásy Ádám már 30 éve koncertezik, szervez rendezvényeket és még mindig hatalmas boldogság számára, hogy a rajongóival lehet, akár a színpadon énekelve, akár harcsapaprikást kóstolva egy sátorban.

– Járjuk az országot, és nagyon sok embert meg tudunk szólítani. Nagyon-nagy öröm számunkra, hogy szeretettel -tisztelettel vesznek körül minket az emberek, bármerre megyünk, határokon belül, és kívül, Felvidéktől kezdve Kárpátaljáig, Vajdaságban, Erdélyben, mindenütt, és ez nagy boldogság. Arra tettük fel immár harminc éve az életünket, hogy embereket szórakoztassunk és tegyük boldoggá a napjukat, amikor ellátogatnak egy koncertünkre – árulta el lelkesen Fásy Ádám a Metropolnak.

“Jobban vágynak az emberek a szabadságra”

10. alkalommal rendezték meg  a Fásy Ádám nevével fémjelzett Harcsapaprikás Főző Fesztivált Tiszacsegén, melyen 160 csapat vett részt, és sztárfellépőkből sem volt hiány. A mulatós király szerint a koronavírus nem vette el az emberek kedvét a rendezvényektől, sőt, inkább megnőtt az igény.

– Mindenki azt gondolta, hogy ezek a nagy fesztiválok, rendezvények, zenés műsorok egy kicsit vissza fognak szorulni, de nem így történt. Még jobban vágynak az emberek a szabadságra. Isten úgy teremtette az embereket, hogy közösséget alkossanak és együtt örüljenek a napnak, a szépségnek, a helynek, a gasztronómiának. A magyar embereknek amúgy is különlegessége, hogy nagyon szeretik a zenét és nagyon szeretnek mulatni – fejtette ki. – Megtisztelem azokat az embereket, akik részt vesznek a főzésben és végigjárom mind a 160 csapatot, mindenkivel kezet fogok – mesélte örömmel Fásy, aki nevetve hozzátette, hogy azért mindenkivel nem kóstól pálinkát, mert azt nem bírná.


Fotó: Tv2

Bors

kiemelt kép: 24.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Megszületett az itélet LL Junior kisfia halálának ügyében!

/p>