Hirdetés 

Hódi Pamela 2020 májusában jelentette be a közösségi oldalán, hogy zátonyra futott a kapcsolata Tóth Bencével. A szakítás után néhány hónappal azonban kibékültek, sőt, azóta már egy közös kislányuk is született.

Most a Nyerő Páros című vetélkedőben vallottak a mélypontokról, elárulva, hogy az ő kapcsolatuk sem mindig volt problémamentes.

A kapcsolatunk eleje nem volt felhőtlen. Volt a covidnál egy kisebb mélypontunk, amikor az esküvőnket is lemondtuk. Ez abból adódott, hogy én akkor úgy gondoltam, túl nagy a csomag, amit a hátamra kell venni. Nem voltam rá készen, hogy ezt a csomagot akár egy életen át magammal cipeljem

– árulta el Tóth Bence.

Az egykori sportoló a nehéz időszakban a hit felé fordult: elmondta, hogy egy csodaszerű dolog változtatta meg a gondolkodását.

„De történt egy csodaszerű dolog az életünkben, a hit felé fordultam, és engem ez változtatott meg akkor, hogy bizonyos dolgokat elengedjek az életemből, hogy komolyan bele tudjak állni ebben az egészbe. Onnantól kezdve teljesen felfelé ívelő pályán vagyunk” – emlékezett vissza Bence, aki ezután megköszönte Pamelának, hogy mellette van, és elmondta neki, hogy úgy szereti, ahogy van, és semmit nem változtatna meg rajta.

Hódi Pamela a férje a szavai hallatán elsírta magát, és könnyek között mondta el, hogy nagyon hálás a Jóistennek, amiért olyan férfit kapott maga mellé, aki mellett végre nő lehet, és aki az első gyermekét, Berki Natasa Zselykét is a sajátjaként szereti.

„Van egy egészséges közös kislányunk, és mellette ott van Natkó, akit ugyanúgy szeret, mint a sajátját, ami tényleg nagy szó. Szegény Bence olyan csomagot kapott velem…

Kapott egy celebet, amit baromi nehéz lehet civilként elbírni, gondoljatok bele… És mégis mindenben a társam volt.

És akkor itt van, ami hiányzik: én nagyon szeretnék egy nagy esküvőt. Összeházasodtunk, terhes voltam, a covid közepette voltunk, és nagyon szeretnék egy óriási lagzit majd egyszer” – mondta az influenszer.

Blikk

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Ennyi volt! Máris szakított a Házasodna a gazda párosa


Hirdetés