Hirdetés 

Laura szerint már máskor is félrelépett az énekes – írta a Ripost.

Azahriah szexvideós botrányát már senkinek sem kell bemutatni, hiszen az érintettek már többször is megszólaltak a témában. Bár úgy tűnik, hogy az énekest cseppet sem érdeklik már a Szolnoki Palacsintafesztiválon történtek, addig alkalmi partnere még mindig ezzel van elfoglalva. Legalábbis legújabb posztjából is erre lehet következtetni, miszerint Azahriah ismét félreléphetett…

Amúgy kérdezzétek már meg Azahriah-t, hogy milyen volt a házibuli Nemazalánnyal

– olvasható Laura bejegyzésében. Nos, nem csoda, hogy ezek után beindultak a találgatások… Mindenki azt próbálja megfejteni, mire is gondolhatott az énekes szeretője. Sokan azonban úgy vélik, hogy csak feltűnést szeretne Laura.

“Egyszerűen nem képes túllépni az ügyön, ő maga generálja a feszkót saját maga körül. Csodálkozik, hogy csak emiatt írogatnak neki, hát könyörgöm, a toi-toi d*gás nélkül azt sem tudná senki, hogy kicsoda ő” 

– írta egy Reddit-felhasználó.

“Ennek a legnagyobb problémája az, hogy Azi nem foglalkozik vele. Ahogy az interjúkban is elmondta, várta, hogy az aktus után majd valamilyen úton módon kapcsolatban maradnak. De ez nem így történt, majd egy ország előtt le 10/2-te, ami valamilyen szinten jogos volt, mert a csaj május óta ezzel haknizik, és már mindenkinek unalmas” – fogalmazott valaki.

A kérdés az, hogy az énekes barátnője mit szólhat Laura állításához?

Erről valaki tud valamit? @laucebiersack.pot @azariah_official @nemazalany from talk_hunfluencers

Ripost

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá: Videón a bimbó! Demcsák Zsuzsa nem vett fel melltartót, úgy tűnik igen hideg volt a forgatáson

 


Hirdetés