Hirdetés 

Sebestyén Katja és férje, Peti nagyon szeretnének még egy közös gyermeket. Ám az énekesnőnek néhány szomorú múltbéli esemény miatt sokat kell tennie azért, hogy ez az álmuk valóra váljon.

Sebestyén Katja harmadik gyermeke februárban született meg. A kis Patrícia világra jöttét követően a szülei tudták, hogy szeretnének még egy közös babát, ám Katja bizonyos feltéteket és időhatárt szabott a gyermekvállalást illetően.

A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője imád futócipőt húzni, és szívesen rója kocogva a köröket. Ennek részben az az oka, hogy szeretne fogyni, korábban örömmel mesélte a Borsnak, hogy 30 kilótól szabadult meg. Ám a súlyvesztésnek célja is van: ez a feltétele annak, hogy párjával, Petivel vállalhassanak még egy közös babát. A kis Patrícia is valóságos csoda, hiszen a fogantatása előtt azt jósolták Katjának az orvosok, hogy nem eshet teherbe. Ő viszont a szíve mélyén érezte, hogy életmódváltással sikerülhet. A negyedik babára készülve is ez motiválja, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ha decemberig sikerül lefogynia, akkor jöhet a baba.

– Nem diétázok, csak sportolok, viszont fogamzásgátlót szedek, ami hízást okoz. Azt veszem észre, hogy amit leadok a futással, az vissza is jön – kezdte az énekesnő a Borsnak, azzal folytatva: ennek fényében sem változtak a babavállalással kapcsolatos terveik.

– A tervek még mindig megvannak, a házasság is rendben van, de a súlyom stagnál. 140 kilóval indultam, 40-nel kevesebb vagyok és 90 alá szeretnék menni. Egyébként ez lehetséges, mert most, hogy a gyerekek suliba járnak és nem főzök már olyan sokat, talán nem is eszek majd annyit. Mivel nagyon szeretnék még gyereket, a karácsonyi nasik után elkezdek diétázni, ami kiegészíti majd a futást. Akkor már nem fogok fogamzásgátlót szedni és talán kitolom a határidőt kora tavaszig – mondta Katja.

Bors

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Zimány Linda – Doktor Szöszi újratöltve

/p>