Hirdetés 

L.L. Juniornak az ősz beköszöntével elkezdődött a klubkoncertszezon, így városról városra járja az országot, hogy minél több rajongója előtt lépjen fel. Most azonban egy szomorú hírt kellett közölnie az Instagram-oldalán, ugyanis kénytelen volt lemondani a szombati szekszárdi koncertjét: azt is kifejtette, miért.

A zenész tegnap ismét több városba igyekezett fellépni, azonban nem várt fejlemény következett be. A 24 óráig elérhető Instagram-történetében tudatta a rajongóival, hogy sajnos kénytelen volt lemondani a szekszárdi koncertjét, mert nem a saját turnébuszukkal indultak el, és azt nem tudta volna időben visszaszolgáltatni.

Sajnos az élet megint közbe szólt, itt ülünk hátul egy önkormányzati busszal az egész csapattal, épp visznek minket Szlovákiából, aztán vissza kell adnom ezt a buszt. Reggel mennek focizni a gyerekek, így sajnos nem tudok elmenni Szekszárdra, viszont már most nézünk egy új időpontot, pár héten belül jelentkezni fogunk és jövök hozzátok! Még egyszer elnézést kérek

– magyarázta Junior a sztorijában.

kiemelt kép: Life Tv
EZ IS ÉRDEKES!

Sztár – szerelem: Csuti és Szorcsik Viki Bécsben romantikáznak


Hirdetés