Hirdetés 

Nótár Mary szekere nagyon beindult, idén nyáron szinte pihenni sem jutott ideje a sok fellépése mellett, de ezt egy csöppet sem bánja. Nagyon hálás Istennek és a közönségének, hogy vele vannak.

Fellépésről fellépésre megyünk. Az egész nyarunk így telt, nagyon sikeres volt az idei nyarunk hála Istennek. Úgyhogy várjuk az őszt, mert telis-tele vagyunk új tervekkel, koncertekkel. 20 éves jubileumi évet ünnepelek, amit úgy koronáztunk meg, hogy elindítottunk egy új formációt

– nyilatkozta a Metropolnak az énekesnő.

Nótár Mary idén nyáron jubileumi nagykoncerttel is megünnepelte hogy 20 éve állhat a színpadon. Az élért sikereiért nagyon hálás Istennek és közönségének.

-Én mindig azt mondom, hogy a Jóistené a dicsőség és a hála a miénk, a siker a Földön, viszont igazából én többet kaptam, mint amennyit álmodhattam. Úgyhogy én nagyon hálás vagyok az életnek, az Istennek tényleg a tehetségemért és a nagy és fantasztikus közönségért – mondta a Borsnak Nótár Mary.


Az énekesnő végig turnézta a nyarat és csak pár napokat tudott otthon pihenni.

– Nyaralni egyáltalán nem voltam és nem is tervezem idén. Otthon pihentem és regenerálódtam egy-két napot. Általában a hetünket már szerdán, vagy csütörtökön vidéken kezdtük, legfőképp az utóbbi másfél hónapban, folyamatosan. Otthon sikerült pihengetnem hétfőn, kedden, van amikor már szerdán nem – árulta el az aranytorkú énekesnő.
Mary a jövőben sem szeretne pihenni, új duetteket és szólódalokat is várhatunk tőle.

– Hamarosan érkezik egy vadonatúj duettem Ruszó Tibivel, utána jönnek majd szóló dalaim is klipekkel, illetve hát még sok-sok fellépés vár hála Istennek.

Ripost

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Tragédia! Karácsonyig akár százezren is elveszíthetik a munkájukat – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading