Hirdetés 

Szigorúan titkolják Michael Schumacher állapotát, de jó barátja, Jean Todt, akivel korábban még a F1-versenyeket is együtt nézték, elárult részleteket a legenda állapotáról – írja a Blikk.

Számomra megtiszteltetés, hogy közeli kapcsolatot ápolhatok a családban Michaellel, Corinnával, Mickkel és Ginával. Az életük megváltozott 2013. december 29-én. Mindent másként kell megélniük. Az a fontos, hogy a barátok közelségében legyen Schumacher. A család mottója, hogy tovább kell harcolnunk. Ezek olyan dolgok, amelyek az élet részét képezik és fontosabbak, mint az eredmények és a versenyek. Az élet mások számára sem csak a versenyzésről szól – nyilatkozta Todt egy hétvégi sportfesztiválon.

Schumacher felesége hevesen védte Michael magánéletét, bár egy kicsit megnyílt a férjéről szóló Netflix dokumentumfilmben, amelyet egy éve adtak ki.

– Mindenkinek hiányzik Michael, de ő itt van , habár kicsit másképp. Mindig minden nap megmutatja, milyen erős. Együtt vagyunk. Együtt lakunk otthon. Terápiát végzünk és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy Michael jobban legyen és hogy kényelemesen érezze magát- nyilatkozta a dokumentumfilmben a feleség – írja a Daily Star.

BlikkRúzs

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Itt van VV Virág első klipje – lenyúlta egy másik énekesnő művésznevét!


Hirdetés