Hirdetés 

Szintet lépett kapcsolatuk és nemrég be is költözött első közös otthonába Kocsis Tibor a 2011-es X-faktor győztese és párja, Ferenci László fodrász. Egy fellépés előtt, egy szép őszi estén beszélgettünk velük.

Az új lakásukban rengeteg dolgot maguk tettek helyre, ugyanis Laci nagyon ért a felújítási munkákhoz. Így őt kérdeztük először.

Tényleg a végére belejött a munkákba Tibó, nagy segítség volt?

– Igen, beletanult annyira ügyesen tudta a kalapácsot vagy a fúrógépet nyújtani nekem…de viccet félretéve hatalmas segítség volt Tibó. Én voltam a munkavezető, de nélküle nem lett volna ennyire jó a végeredmény. Már csak apróságok hiányoznak, de például a konyha hetek óta használatban van.

Talán te főzöl Tibó, te vagy a jobb a konyhában?

– Főiskolás korom óta nem vagyok elveszett a konyhában. Szeretek főzni és az új otthonunkban szívesen is teszem.

Laci meg sem próbálja?

– Laci olyan a konyhában, mint egy atomvillanás. Fantasztikusan kreatív, de aztán kell egy nap amíg rendet teremtek utána. Laci akár egy tévés főzőműsorban is megállna a helyét annyira jól kombinál az alapanyagokkal, fűszerekkel.

Hogy néz ki egy hétvége nálatok, hiszen Tibó, te szinte mindig fellépésekre utazol?

– Kialakítottunk egy rendszer, és amikor csak tehetjük együtt utazunk. Együtt ebédelünk, ha jut rá idő megnézzük a várost, kicsit túristáskodunk. Laci nagyon ért a technikai dolgokhoz, nem kényszerítettem erre, egyszerűen érdekli. Így ő felügyeli a fellépéseim technikai részét, és intézi az egyéb ügyeket is helyszínen.

Akkor Laci, tulajdonképpen te nem csak fodrász vagy?

– Hétközben fodrász, hétvégén turnémenedzser és sofőr is. Így a kellemeset összekötöttük a hasznossal, és sokkal több időt tudunk együtt tölteni.

Elmesélték, hogy a sok munka miatt csak szeptemberben jutott idő lazításra, utazásra. Még indulás előtt elárulták, hogy Párizs a cél, és bizony ki nem hagynák Disneylandet. Az énekes 30 éve, 11 éves kora óta vágyott rá, hogy eljusson oda. Közösségi oldalán pedig elárulta Tibó, mert friss az élmény, hiszen ezen a hétvégén jártak ott, mennyire elvarázsolta őt ez a világ:

“Esküszöm nektek, 41 évesen is olyan élmény, amit nem lehet elmesélni. Főleg nekem, aki óriási Disney-rajongó!”


BlikkRúzs

EZ IS ÉRDEKES!

Gyönyörű volt az esküvőn Cinthya Dictator – fotó

/p>