Hirdetés 

Két évvel ezelőtt Lakatos Márk letiltotta Instagramon Kajdi Csabát, vagyis Cylát, aki szerint azért került letiltásra, mert a stylist egyik – szerinte – kétszínű képéhez odakommentelte, hogy „olyan jó barátok vagytok.”

Az elmúlt években ott fújtak egymásra, ahol csak tudtak. A stylistnak az sem tetszett, hogy az intelligens Cyla miért játssza meg az agyát az Instagram Storyjaiban, amikor neki állandóan azt mondta, hogy nem érti, mit szeret a közösségi médiában és magában a médiában. Mostanában pedig pont Lakatos Márk az, aki szintén beleáll a celebekbe és elmondja a véleményét. Talán éppen ezért jött rá, hogy túl szigorú volt a régi barátjával, mert pont olyan lett, amit két évvel ezelőtt még ő érzett soknak? Van, amikor egy kapcsolat félbeszakad, hogy pár évvel később ugyanott tudjon folytatódni, ahol abbamaradt: van, amikor a két félnek külön-külön kell fejlődni ahhoz, hogy jobban tudjanak ott lenni egymásnak majd a későbbieknek. Itt is erről lenne szó?

„Breaking news! Nem hiszed el, hogy mi történt: hosszú idő után visszaállítottam Kajdi Cylát az ismerőseim közé itt, az Instagramon. Úgy éreztem egy idő után, hogy felesleges itt egymást marni, meg eleve ugye, a b*zi maffia tartson össze! Nem veszi ki olyan jól magát, hogy mi itt állandóan egymásra fújunk,”

– mondta ki a saját Instagramján Lakatos Márk és valóban, tényleg ott virít Kajdi Csaba neve a követők között.

„Erre mit látok ma? Hova rongyol be az Andrássy úton? Hát nem az én régi szalonomba?! Ez mekkora, hogy a Kajdi Cylának az Andrássy úton rendelkező összes ingatlan közül pont azt kellett megtalálnia, amiben én évekig a Lakatos Márk Szalont működtettem. Ebből is látszik, hogy a mi barátságunk egy karmikus kapcsolat. Úgy tűnik, nem tudjuk egymást kikerülni”

– folytatta az Instagramján a beszámolót a népszerű stylist, és mit is szoktak mondani? Barátokból lesznek a legnagyobb ellenségek és ellenségekből válnak a legjobb karmikus kapcsolatok. Na jó, az utóbbit csak én tettem hozzá.

Na, de erre az influencer megmondóember és modellügynök mit lép? Lesz még közös pezsgőzés a két médiaceleb között, vagy örökre búcsút mondanak egymásnak?


Promotions.hu

kiemelt kép: Index

EZ IS ÉRDEKES!

Nem mindennapi ajándékkal lepte meg gyermekeit Csuti: „Ezt nézzétek ki látogatott ma meg bennünket”


Hirdetés