Hirdetés 

Mint arról korábban beszámoltunk, Schobert Norbert megelégelte, hogy éveken keresztül őt és családját pocskondiázzák A nagy Norbiréka nevezetű Facebook-csoportban, ezért az ügyvédje útján feljelentést tett.

Norbi lapunknak azt mesélte, hogy a hatóságok munkához láttak, ám az eljárás még hosszú ideig tarthat.

– Megtettük a feljelentést, elindult a nyomozás. Az azonban, hogy valójában felelősségre is vonjanak bárkit, akár évekbe is telhet, és elképzelhető, hogy az ügy végére csak a bíróságon kerül pont. Én azonban nem hátrálok meg, kitartok, ameddig kell. Ki akarom deríteni, ki a felelős azért a sok alaptalan hazugságért és bántásért, amiket évek óta csendben tűrtünk – fejtette ki a fitneszguru.

A nyomozás során egyelőre az nem derült ki, hogy igaz-e a balhét kirobbantó Király Dávid Izmael azon állítása, miszerint a csoport mögött valóban Béres Alexandra áll. Norbinak azonban azóta sem sikerült ezt tisztáznia a kollégájával.

– Nekem továbbra sincs semmi bajom Alexandrával, de tény, hogy azóta sem keresett, hogy megbeszéljük a dolgokat, pedig csupán néhány házra lakunk egymástól. Az is igaz, hogy a csoportban állandóan Rékát bántják és Alexandrát dicsérik, de ez persze, semmit nem jelent. Én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy ehhez nincs semmi köze – jelentette ki Schobert.

A Blikknek Norbi ügyvédje elárulta, ismeretlen tettes ellen rágalmazás és szerzői jogok megsértése miatt indítottak eljárást, aminek még tart a vizsgálati szakasza.

– A nyomozás jelenleg is folyamatban van. A nyomozó hatóság nyomozati cselekményeket végez a tényállás teljes körű felderítése érdekében. Ügyfelemhez a nyomozó hatóság részéről már több megkeresés is érkezett, az adatszolgáltatásokat teljesítettük, segítve ezzel az eljáró hatóság munkáját – adott tájékoztatást a Blikknek dr. Polgár Bence.

Béres Alexandra a továbbiakban sem kívánja kommentálni az ügyet, de korábban arról beszélt, hogy ő is jogi lépéseket tett neve bemocskolása miatt, hiszen állítása szerint semmi köze a csoporthoz.


Fotó: TV2

BlikkRúzs

EZ IS ÉRDEKES!

Tragédia! Az egyetem aulájában találták meg holtan a 24 éves hallgatót!


Hirdetés