Hirdetés 

Hatalmas botrányba keveredett Nagy Alekosz! Ahogy arról korábban beszámoltunk, a görög hős közösségi oldalán hadat üzent a motorosoknak, amiért azok véleménye szerint száguldoznak az Érd alsót és Érd felsőt összekötő aluljáróban – írta a Blikk.

Alekosz posztjában kijelentette, hogy el fogja kapni a száguldozó renitenseket, foglyul ejtésüket követően pedig átadja őket a hatóságoknak.

Az egészen bizarr kijelentést követően motorosok egy csoportja motoros felvonulást kezdett szervezgetni a korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár háza elé. Alekosz elmondása szerint az első tüntetők vasárnap este meg is érkeztek a rezidenciája elé, ahol többször is hangosan bőgették a motort, ezt pedig annyira megelégelte, hogy kijelentette, a következő ilyen esetnél figyelmeztető lövéseket fog leadni, majd értesíti a rendőröket!

“Vége a türelmemnek. Az előbb motorhangot hallottam, majd éreztem a szagukat is. Mire kimentem, elmentek. Most hívom fel minden műbőrruhás huligán, nyikhaj krosszmotoros, ámokfutó szpídmotoros figyelmét, hogy a következő ilyen esetnél figyelmeztetőlövést adok le! Utána pedig a rendőrséget azonnal kihívom. Vigyék őket. Mit képzelnek ezek”

– üzente a motorosoknak Alekosz, ai fegyverviselési engedélyét is megosztotta szürreális posztjában.

Az, hogy mi lesz a görög hős eddigi legbizarrabb történetének csattanója egyelőre kérdéses, annyi azonban biztos, hogy a magát az utóbbi napokban “a Cobraként” emlegető celeb polgárpukkasztásával újabb felejthetetlen estét fog okozni rajongóinak.


Alekosz a Blikknek elküldte a fegyvertartási engedélyét is (Fotó: Blikk)

Blikk

kiemelt kép: Life Tv

EZ IS ÉRDEKES!

Szívszorító: gazdája életét védte a kutya, akit halálra szúrtak Csepelen – gazdája hat szúrást kapott


Hirdetés