Hirdetés 

Egy nővel is el tudná képzelni az életét Catherine Dederick, azaz Mardoll! A tavalyi X-Faktor felfedezettje úgy gondolja: nem számít, hogy ki milyen neműnek születik, ő az emberek lelkébe szeret bele.

Mardoll az Instagram-történetében vállalta fel, hogy a férfiakon túl volt dolga nőkkel is. A rapper a Blikknek elárulta: nemcsak kíváncsiságból elkövetett futó kalandok voltak ezek, hanem komoly érzelmeket is megélt már azonos nemű párjai mellett.

– Alapvetően a férfiakhoz vonzódom, és eddig többségében velük alakítottam ki kapcsolatot, de többször volt már, hogy egy lánnyal találtam meg a közös hangot. Amikor kint éltem Amerikában, ez teljesen természetes volt, de nem tartom magam melegnek – tisztázta Mardoll, akinek volt olyan kapcsolata is lánnyal, amelyben komoly, hosszú távú tervek is felmerültek.

– Nagyon tetszett az a lány, és nagyon jól működtünk együtt. Elgondolkodtam, hogy vele alapíthatnék majd családot. Most se gondolom másképp: mindegy, mi van a másik lába között, az számít, hogy milyen a lelke, és fel tudnék-e építeni vele egy közös életet.


Fotó: RTL Klub

Indirekt

EZ IS ÉRDEKES!

Rá sem ismerni: Ismét bejelentkezett a teaszeánsz után VV Anett. Ilyen állapotban van most


Hirdetés