Hirdetés 

Lehull a lepel a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadának további versenyzőiről, akik mindenre elszántan vágnak neki a kolumbiai dzsungelnek, és azt hiszik, hogy felkészültek Sebestyén Balázsra és Vadon Janira.

Az már kiderült, hogy október 17-től Janicsák Veca, Nyári Dia, Lengyel Ferenc és Curtis szembenéznek a dzsungel kihívásaival a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadában az RTL Klubon.

Most arra is fény derül, hogy kivel kell osztozniuk kolumbiai táboruk „kényelmén” és a szűkös ételadagokon. A celebpróbáló versenyben részt vesz Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, az influenszer Merci, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász, Múcska Gergő gazda, valamint egy titokzatos játékos is csatlakozik a versenyzőkhöz, akinek a kilétét csak később fedjük fel.

A versenyzők dzsungellétét Vadon Janin és Sebestyén Balázson túl most is alakíthatják a nézők, akik szavazhatnak, hogy kimentik-e kedvencüket a vadonból, vagy éppen újabb megpróbáltatásoknak teszik ki.

Blikk

kiemelt kép: RTL Klub

EZ IS ÉRDEKES!

Lékai-Kiss Ramóna titokban összejött a Vad angyal jóképű sztárjával? – Itt a fotó, ami beindította a pletykagyárat

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading