Hirdetés 

A szórakoztató, izgalmas és megható jelenetek mellett eddig minden Nyerő Páros évad tele volt veszekedéssel és ármánykodással. A mostani sem kivétel, a feszültség legfőbb forrása pedig most a Sugarloaf párosa, Muri Enikő és Tóth Szabi.

Utóbbi már a villába lépése első percében összefeszült Tóth Bencével, akivel azóta is hullámzó a kapcsolata. Muri Enikő legfőbb ellenlábasa pedig Bence párja, Hódi Pamela, akivel hiába ültek le beszélgetni, nem sikerült rendezni soraikat. A vita után mindketten sírva borultak a párjaik vállára, Enikő azonban a panaszkodásnál kicsit messzebbre ment, amikor kifakadt Szabinak a kamerák előtt.

„Amit Pamela kivált belőlem, én azt gyűlölöm. Kifordulok önmagamból egy emberért, aki nekem annyit sem ér, mint egy szemeteszsák, érted, üresen”

– fogalmazott az énekesnő. Szavait Pamela benn, a villában nem, de a napokban, a tévéből már bizonyosan hallotta, reakció azonban eddig még nem érkezett a részéről.

Enikőnek nem ez volt az utolsó kíméletlen beszólása, legutóbb Megyeri Csillával feszült össze. „

Én nem tudok már milyen platformon, milyen hangnemben beszélni veled, hogy vagy te, vagy a slepped, b*****g, ne marjon belém. És nekem ebből már annyira elegem van”

– hangzott el az újabb csípős, trágár szóval kiegészített megjegyzés. A slepp alatt minden bizonnyal Csilla barátnőjére, Pamelára célzott. A vita egyébként abból alakult, hogy Enikő bántva érezte magát, hogy egy feladat során Csilla azt mondta, az ő párosukat Szabival nem tartja egyenértékű játékosnak a többiekével, mert egyszer már kiestek a játékból.

Story Magazin

kiemelt kép: Blikk

EZ IS ÉRDEKES!

Terhes pocakját mutatta meg szexi szerkóban Szegedi Fecsó párja – fotó

/p>