Hirdetés 

Súlyos állapotban szállították kórházba a kisfiút, azonban hiába imádkoztak rengetegen a felépüléséért, elhunyt.

Egy kisgyermeket ütöttek el szerda reggel a Csongrád-Csanád megyei Baks település Fő utcáján. Bár a súlyosan sérült gyermekért állítólag egy mentőhelikopter is érkezett, ami a közeli iskola focipályáján szállt le, a kisfiút végül mentővel szállították kórházba. Súlyos állapota ellenére egy ideig úgy tűnt, hogy fel fog épülni, amiért rengetegen imádkoztak is, később életét vesztette.

Összeomlott a család

„A 7 éves fiam volt az, nem egy ember, hanem egy kisgyerek” 

– írta az édesapa, miután a Délmagyar a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságtól kapott információ alapján megírta, hogy elgázoltak egy embert.

A fiú családja összeomlott a tragikus haláleset után. „Isten nyugtasson drága kis Dzsoelkám! Elég fiatal voltál, nagyon kár érted. Nagyon sajnáljuk, az élet még előtted volt, nem így kellett volna ennek lenni, nagyon igazságtalan, hogy ez történt. Örök nyugodalmat, odafent az angyalkák vigyázzanak rád” – búcsúzott egy családtag a kisfiútól. „Istenem, nem bírjuk felfogni ezt az egészet, Istenem, egy ártatlan gyerek voltál, most már te is angyal vagy odafent és vigyázol ránk kis pákom” – írta a kisfiú bátyja.

Egy nő vezette az autót

A kommentelők úgy tudják, hogy egy „jómódú hölgy” vezette az autót. „Nem tudnak odafigyelni, úgy mennek, mint az őrültek. Csak egy kisfiúról van szó, az életére törtek” – írta egy nő, míg egy másik kommentelő úgy fogalmazott, hogy a gázoló „száguldozott”. A rendőrség egyelőre még vizsgálja a gázolás körülményeit.

Ripost

kiemelt kép: Getty Images

EZ IS ÉRDEKES!

Tragédia! Karácsonyig akár százezren is elveszíthetik a munkájukat – videó

/p>