Hirdetés 

Az interneten sokszor bukkannak fel hirdetések, amik azt népszerűsítik, hogy némelyik híresség valamilyen fogyasztószernek köszönheti az átalakulását.

Az ilyesfajta reklámokkal valóban nem árt vigyázni. Persze a legtöbb esetben a fogyasztószerek vitaminok, vagy placebók, azonban ritkán valamilyen egészségkárosító hatásuk is lehet. A lényeg, hogy ha bizonytalanok vagyunk egy ilyen szer, vagy tabletta, esetleg tea származásában, akkor semmiféleképpen ne rendeljünk belőle. Senki se tudja, mit tartalmazhatnak, mivel nincsenek bevizsgálva. A legjobb esetben tényleg csak átverés az egész, és valamilyen vitamint kapunk.

A sztároknak ezek a kamuhirdetések még nagyobb fejfájást tudnak okozni, mivel a rajongók őket keresik meg, ha fogyasztószer hatástalan.

Interneten sokan találkozhatnak Ábel Anita arcával is, de a műsorvezető nem szerződött le senkivel, csak egyszerűen csalók élnek vissza a nevével, ráadásul már évek óta.

Mivel Ábel Anitának is egyfolytában magyarázkodnia kellett emiatt, eléggé elege lett. Ő is mindig hozzáteszi, hogy a saját elhatározás segít a fogyásban, nem pedig a kiskapuk keresése. Ami még rosszabb, hogy a kamuhirdetők még gyógyszereket is népszerűsítenek a nevével, amik valóban veszélyesek lehetnek.

„Kedves Követők! Hónapról hónapra felbukkannak a nevemmel fémjelzett hirdetések, cikkek, amiben fogyasztószert vagy gyógyszert hirdetnek. Ezek mind kamuhirdetések. Kérjük senki ne dőljön be, és ne rendeljen”

– figyelmeztetett mindenkit a műsorvezető a hivatalos Facebook-oldalán.

Ábel Anita hozzátette, hogy a nevét és az ismertségét felhasználva csalják ki az emberekből a pénzt. Mivel már nagyon besokallt, így az ügyben megtették a szükséges lépéseket.

Promotions.hu

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Videón a hatalmas balhé! Botrány az X-Faktorban: durván nekiment Gáspár Lacinak a kiejtett versenyző menyasszonya!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading