Hirdetés 

Az RTL Klub a napokban jelentette be, hogy Janicsák Veca, Nyári Dia, Curtis, és Lengyel Ferenc mellett kik lesznek a Celeb vagyok, ments ki innen idei évadának szereplői.

E szerint Tallós Rita színész-rendező, Molnár Nini divattervező, Schumacher Vanda színésznő, Jázmin Viktória modell, az influenszer Merci, Kocsis Tibor énekes, Varga Ádám színész, Frohner Fecó fodrász, és Múcska Gergő gazda fog még neki vágni a dzsungelnek Kolumbiában, azonban az RTL még egy nagy titkot őrizget.

Ugyanis azt írták, hogy lesz a műsornak még egy titkos versenyzője, akiről egyelőre nem rántják le a leplet, de most úgy tűnik, hogy az a bizonyos utolsó tag leleplezte saját magát. Nagy Alekosz régóta vágyik arra és küzd azért, hogy visszakerüljön a képernyőre, és valamelyik televíziós műsorban ismét szerepelhessen. 12 év mellőzés és tiltás után aztán a TV2 úgy döntött, hogy megesik Alekoszon a szívük, és meghívták a Hal a tortán új évadába.

Most viszont nagyon úgy fest, hogy az egykori villalakó a Celeb vagyok, ments ki innen-ben is szerepelni fog, ugyanis a Facebook-történetébe kitett egy eltakart profilfotót a műsor címével és arculatával. Ez persze nem jelenti rögtön azt, hogy Alekosz tényleg a dzsungelben fog versenyezni a fődíjért, ez lehet akár csak egy beteljesületlen álom jelképe is, hogy ő vágyott arra, hogy Sebestyén Balázsékkal Kolumbiába menjen, de az RTL végül nem kereste meg ezzel a lehetőséggel.

Mindazonáltal érdekes fordulat lenne, ha Alekosz tényleg benne lenne a műsorban, így akkor a rengeteg „rangja” mellé még oda tudná írni a jövőben azt is, hogy „dzsungelharcos”.


Promotions.hu

kiemelt kép: Facebook

EZ IS ÉRDEKES!

Fotón mutatjuk a vadítóan szexi ruhában lencsevégre kapott Kiszel Tündét

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading