Hirdetés 

A népszerű mulatós énekes Sihell Ferry a napokban jelentette meg legújabb videoklipjét, amelyben koprodukcióban szerepel felfedezettjeivel, a szintén egyre népszerűbb Aroma együttessel. 

A videó egy régi slágert dolgoz fel, amelyet maga Ferry írt, így sokak fülében ismerősen fog csengeni a népszerű dal, a „Szerencsét, boldogságot – Mulatnak a romák Berhidán”. A címhez a képi világ is hűen igazodik, hiszen a zenész szülőfalujában, Berhidán forgatták a videót, ahol bizony mulatásban sem volt hiány.


Sihell Ferry nagyot robbantott a régi – új slágerrel (Fotó: RTL Sajtóklub)
Sihell Ferry érdekes titokba avatta be lapunkat, ugyanis elárulta, a falu apraja – nagyját hívta meg a  klipjébe. Sokan is voltak és a népes szereplőtáborról kiderült: családi vállalkozás lett a legújabb videó. De hogy is van ez??

-Be szerettem volna mutatni a szülőfalum sokszínűségét, így a gyesen lévő kismamától a munkanélkülin át a polgárőrig mindenki szerepel a klipben.

A forgatás napján a helyszínen az esős idő ellenére nagyon sokan ott voltak. Tulajdonképpen gyorsan rájöttünk, hogy itt mindenki a rokonom.

– árulta el a meglepő titkot a sztárénekes, aki bővebben kifejtette a történetet. –A családfánkat visszavezetve a Csonnó és a Szőke család a két fő vonal.

Berhidán pedig pont ez a két család az, amelyből teljes a falu népe származik, én anyai és apai ágon mindkét családhoz kapcsolódok.

Itt mindenki nagyon hű a szülőfaluhoz, a családhoz, így egyben maradt a rokonság – mondta Ferry, aki maga is szívesen maradt volna a szülőfalujában, de a hírnév felé vezető út a fővárosig vezetett. – Nekem el kellett hagynom a szülőfalumat, de amikor csak tehetem visszatérek, ilyenkor érzem igazán otthon magam. A napi munkánk viszont Budapesthez köt, emellett pedig Bogácson találtuk meg a nyugalmunkat – vallott többlaki életmódjától az énekes.

Az Aroma együttes Sihell Ferry felfedezett együttese (Fotó: Facebook / Aroma Együttes)
Felfedezettjeivel mulat

A népszerű slágert az Aroma együttessel énekli a sztár, akik szintén rokonai. Ferry pedig örömmel segít a fiataloknak.

Az az élet rendje, hogy átadjuk a tapasztalatainkat, végül pedig a stafétát a fiataloknak.

A srácok nagyon tehetségesek, most jelenik meg az első lemezük, amit egy lemezbemutató koncerttel ünneplünk meg. Nagy jövő előtt állnak és csakúgy, mint a közel egy tucat felfedezettemre, rájuk is végtelenül büszke vagyok! – jelentette ki a sztárzenész.

NÉZD MEG SIHELL FERRY ÉS AZ AROMA KLIPJÉT ITT!

kiemelt kép: Facebook / Sihell Ferry Hivatalos Oldala

EZ IS ÉRDEKES!

Vallomás: Zámbó Krisztián botoxoltatott, de édesapja is nehezen viselte a plasztikai beavatkozást – videó

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading