Hirdetés 

Hudák Melinda másfél évvel ezelőtt vesztette el kiskutyáját, Mazsolát. A nő és családja minden fűszálat megmozgatott a kedvencért, de sehol sem találták, másfél év után érkezett a telefon a nagy hírről: „megtaláltuk a kiskutyádat”.

Akinek volt, vagy van háziállata az tudja mennyire szerethető egy kis kedvenc, gyakorlatilag a család része lesz, és ha történik valami vele az nagy fájdalommal jár a család számára. Így történt ez egy magyar családdal is, akik másfél évvel ezelőtt vesztették el kiskutyájukat, Mazsit.

Az ibrányi család mindent tűvé tett a kiskutya megtalálására, de keresésük nem járt szerencsével, ám amikor feladták volna, megcsörrent a telefon. A tízéves tacskó már megőszülve ugyan, de épen és egészségesen előkerült.

Mazsit, a tacskót az Állatbarát Alapítvány önkéntesei találták meg, 50 kilométerre az otthonától. Az alapítvány munkatársát egy önkéntes hívta, hogy Tiszavasvári főterén napok óta rohangál egy kutya, akit csak annyira tudtak megállítani, hogy leolvassák a nyakán lévő chippet.

A kutya azonban menekülőre fogta, morgott és harapni akart.

“A 15 jegyű számot csekkolva az a bejegyzés fogadott, hogy a kutyát másfél éve keresik és nagyon várják haza. Másfél éve… Azonnal hívtuk a gazdit, aki szóhoz sem jutott, kocsiba ült és száguldott a tőle 50 km-re lévő kisvárosba (a gazdi ibrányi)” – írta az alapítvány közösségi oldalán.

“Közben hatalmas összefogással, gyerekek és ottani állatbarátok segítségével sikerült beterelni egy udvarra, ott várták be a gazdit” – írják.

A kutya riadtan gubbasztott az udvarban, ám amikor megérkezett a gazdája és felismerte a hangját, a nyakába ugrott. Mindenki sírt a látottakon.

“A gazdi gyerekei is zokogásban törtek ki, a 13 és 16 éves kamaszlányok vele nőttek fel. Mazsola immáron újra otthon van, szerető családja körében, másfél év után. Megismert mindent és mindenkit, és nagyon, de nagyon boldog” – zárja történetét a Állatbarát Alapítvány.

Twice.hu

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Meredek! Tetoválás közben orális örömökben is részesítette a lányt a tetováló férfi – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading