Hirdetés 

Zimány Linda többször is szerepelt a Playboy-ban. Először a férfimagazin 2008-as év, szeptemberi számának címlapján pózolt, egy fonott kanapén üldögélve, bal tenyerével a lába között takarta, a melleit pedig a szőke hajtincsei rejtették el az olvasók szeme elől.

A 2010-es év, májusi száma azonban már sokkal izgalmasabb dolgokat tartogatott, ugyanis abban jelentek meg a csábos ügyvédnő meztelen képei, amelyeket Ördög Nóra férje, Nánási Pál készített.

Úgy hírlik a bulvársajtóban, hogy Zimány Linda nagyjából 1-1,5 millió forintot kapott ezekért a képekért, amiket Nánási a mai napig a saját honlapján mutogat referenciaként. Az ügyvédnő akkoriban még csak 24 éves volt, vagyis pont olyan korú volt, mint Herceg Erika, akiről ugyancsak 24 évesen készültek anyaszült meztelen képek az orosz és az ukrán Playboy-ba.

Bár szép pénzt kapott az akkori fotózásért, a magánélet nem tartogatott számára ennyi jót akkoriban. A Playboy-szereplés után ugyanis szakítottak akkori párjával, Kaló Dénes pókerjátékossal, és még 2010-ben összejött Dzsudzsák Balázzsal, akivel két évig éltek boldog párkapcsolatban.

Zimány Linda a fotózás után azt mondta, hogy szerinte ennek a szakmának másról kellene szólnia, mint a meztelenkedésről, sokkal több fantáziának és izgalomnak kellene benne lennie. Aki kíváncsi arra, hogy milyenek is voltak Zimány Linda meztelen képei a Playboy-magazinban, azoknak meg is mutatjuk. Természetesen ezek a fotók még a plasztikai beavatkozása előtt készültek.

A FOTÓKAT  IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!


Promotions.hu

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Vége a találgatásnak: Kiderült minden az esküvőről, elmondta Kulcsár Edina és párja!

/p>