Hirdetés 

Egy évvel a szakításuk után újra egy párként bulizott Tolvai Reni és Kállay-Saunders András – írta a Blikk.

A Megasztár ötödik évadának két énekese között a műsor alatt, 2010-ben szövődött szerelem. Kapcsolatuk tizenegy évig tartott, ám az évek alatt sok probléma, nézeteltérés, ellentét adódott közöttük, sokáig se veled, se nélküled állapotban éltek, majd tavaly jobbnak látták, ha végleg lezárják a kapcsolatukat. Az ellentétek egyik forrása az eljegyzés volt: Reni többször beszélt arról, hogy évek óta szeretné, ha párja megkérné a kezét, ám Saundersnek nem akaródzott végleg elköteleződni.

– András még nem kérte meg a kezem, erre még mindig várunk… Én azt érzem, ez a pillanat valamikor be fog következni, én nagyon bízom benne, viszont semmilyen presszionálást nem szeretnék felé – nyilatkozta a ZSHOWtime című műsorban 2021 tavaszán az énekesnő.

A szerelmesek az információk szerint nem jó viszonyban váltak el egymástól, de a szétköltözésük után sem tudták egymást elkerülni, sokszor összefutottak koncerteken, rendezvényeken, forgatásokon. A magánéletben is többször egymásba botlottak, mivel csupán néhány saroknyira laknak egymástól, és sok közös barátjuk, ismerősük van. Talán az ilyen véletlen találkozók során döbbentek rá arra, hogy képtelenek elengedni egymást. Az elmúlt bő egy évben ugyanis egyiküknek sem volt komoly kapcsolata, szakításuk óta szingliként élték a mindennapjaikat.

A Blikk információi szerint azonban nemrég újrakezdtek mindent. A közösségi oldalakon egyre gyakrabban lájkolják ismét egymás bejegyzéseit, sőt Kállay májusban meg is osztotta volt párja új dalát, melyben Reni igazán szexi és vadóc énjét mutatta meg. Az elmúlt hetekben pedig a lap számos olvasója jelezte, hogy egyre többet látják az egykori szerelmespárt kézen fogva sétálni a városban.

Néhány napja egy partin is együtt tűntek fel, és ott a Blikk informátora szerint nem titkolták, hogy egy párt alkotnak.

– Együtt érkeztek meg a bulira, és szinte egész este egymás közelében maradtak. Reni a párjaként mutatta be Andrást a többieknek, és akik rákérdezek, azoknak be is vallotta, hogy ismét együtt vannak. A közös barátaikat nem lepte meg a dolog, ők már egy ideje tudják, hogy kibékültek, és ismét közel kerültek egymáshoz

– mesélte a Blikknek parti egyik résztvevője.

Renit és Saunderst is kereste a lap az ügyben, de egyelőre egyiküket sem sikerült elérniük.

Blikk

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Nehéz döntés előtt: Erdélyi Mónika elhagyná az országot

 

/p>