Hirdetés 

Krausz Gábor, Tóth Gabi férje Palik Lászlóék Három igazság című műsorában beszélt többek között arról is, hogyan éli meg a feleségét ért heves kritikákat.

Állítása szerint nehezen találja meg a helyét a hasonló szituációkban úgy, hogy ne hátráltassa, hanem segítse az énekesnőt, mert – mint mondja – ő sokkal vehemensebb természet.

Ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, akkor valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik. Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb, amikor lenyugszom, akkor megbeszéljük, hogy vajon mit kéne tenni, vagy hogyan kéne tenni. Nem jutottunk még el a megoldásra

– fejtette ki a séf. Krausz Gábor hozzátette, szerinte olyan emberek kritizálják az énekesnőt, akik egyáltalán nem is ismerik, ezért erre kitaláltak egy megoldást.

Ha például észreveszik, hogy a boltban sorban állás közben valaki „csúnyán néz” az énekesnőre, akkor gyakran odamennek hozzá beszélgetni, és ilyenkor az emberek nagy része rájön, hogy az ítélete nem volt helyes – magyarázta.

Index

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Zimány Linda sebesre karmolta a párját, mikor letépte róla az inget – fotó

/p>