Hirdetés 

Az angyalarcú kislány és édesapja azonnal meghalt, egy 3 éves kislány és egy nő is megsérült.

Teljesen összetört annak az apának a családja, aki kislányával együtt tragikus autóbalesetet szenvedett. A 22 éves William Jesson és a 18 hónapos Eve meghalt, amikor Ford Fiestájuk egy teherautónak ütközött az A10-es úton Chittering közelében. Mindkettejük halálát már a helyszínen megállapították.

Az autóban utazott még az apa 20 éves menyasszonya, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba, valamint egy 3 éves kislány is, aki súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett. A teherutó az árokba borult, a 40 éves granthami sofőr kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet.


„William volt a legjobb apa, fiú, testvér, nagybácsi, akit bárki kívánhat. Olyan jószívű ember volt, a legjobb apja volt a kislányainak és szerető társa a menyasszonyának. Kedves volt, gondoskodó és megnevettetett minket ostoba módszereivel. Örökké szívünkben és emlékeinkben marad. Semmi sem lesz a régi nélküle, egy napsugár volt, ami megvilágított egy szobát. Eve ilyen rövid ideig volt ezen a világon, de minden nap megáldott minket gyönyörű mosolyával, baba gügyögésével és édes természetével. Elolvadt a szívünk a büszkeségtől. Az egész család nagyon szeret titeket és mindketten örökre hiányozni fogtok” – tette közzé a család.

Bors

kiemelt kép: Mirror

EZ IS ÉRDEKES!

https://reflektoronline.com/2022/10/19/egykori-kollegaja-talalkozott-anettkaval-nagyon-nincs-jo-allapotban/

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading