Hirdetés 

Tóth Gabi nem hagyta szó nélkül Lakatos Márk legutóbbi csipkelődését.

Lakatos Márk legutóbb azt nehezményezte Tóth Gabival kapcsolatban, hogy az énekesnő szerinte egy elég bevállalós szettben jelent meg a Sztárban sztár leszek! forgatásán, hiszen az ilyen, általa „csecskidobósnak” nevezett darabokat nem biztos, hogy össze lehet egyeztetni azzal az értékrenddel, amit manapság a zsűritag képvisel.

Tóth Gabi általában nem szokott reagálni a támadásokra, de most kivételt tett, és nemcsak az őt öltöztető Már Róbert munkáját védte meg, hanem burkoltan Lakatos Márkot is elküldte melegebb éghajlatra.

„Lakatos Manyi »stylist« szerint ez egy »csecskidobós« fekete domina ruha Már Róbert. Lehet csak mi látjuk óaranynak és nem »csecskidobósnak«? Manyika is beindult a Sztárban Sztár indulásával együtt, hisz jól jön neki a figyelem bármi áron! Ezek szerint a velem kapcsolatos posztjai nagyot mennek, mert minden hétre akad nála egy. Manyikám! Egészségedre!”

– írta Tóth Gabi egy Insta Storyban


.

Sokakat meglepett az énekesnő reakciója, hiszen nem igazán jellemző rá ez a fajta csipkelődés. Az eddigi visszajelzések alapján bőven akadnak olyanok, akik kifejezetten örülnek, hogy Tóth Gabi nem hagyta magát, bár ezeknek az embereknek egy bizonyos része valószínűleg a további botrány miatt várja, hogy mi lesz a két érintett következő lépése.

Itt lehet megnézni a ruhakölteményt, ami miatt Lakatos Márk beszólt Tóth Gabinak:

Promotions.hu

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

https://reflektoronline.com/2022/10/19/egykori-kollegaja-talalkozott-anettkaval-nagyon-nincs-jo-allapotban/

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading