Hirdetés 

Aki szombat este a Dancing with the Stars mellett döntött, többször is felkaphatta a fejét a műsor alatt. Ördög Nóra visszaszólt Majoros Péternek, Somhegyi Krisztián fecskére vetkőzött, Kökény Attilának pedig végre sikerült felszabadulnia a parketten. Ugyan a zsűri értékelése olykor hagyott némi kívánnivalót maga után, de a versenyzők sorsáról szerencsére a nézők döntenek. Az ítészek szerint Kökény Attila volt az est győztese, míg szerintünk továbbra is Csobot Adél viszi a pálmát. A szavazatok alapján Bárdosi Sándorék estek ki a versenyből.

Harmadik fordulójához érkezett a Dancing with the Stars, amelyben hazai hírességek ropják profi táncosok oldalán, hogy megmutassák, bizony ők is képesek elsajátítani a rumba, a tangó vagy akár a jive esetén meghatározott lépéseket. A párosok keményen gyakorolnak, hogy a színpadon olyat villantsanak, amitől mindenkinek leesik az álla – ez van, akinek jobban, másoknak kevésbé jól sikerült ezen a szombaton is.

Akik követik a csatorna Sztárban sztár leszek! című produkcióját is, talán még emlékeznek, hogy Majoros Péter legutóbb szemétládának nevezte a Dancing with the Stars zsűritagjait a szigorú pontozásért. Az akkor még ötös, Facundo Arana távozásával viszont mostanra már négy fősre zsugorodott fogat persze nem hagyta szó nélkül Majka beszólását, miután Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna konkrétan erre utalva nyitotta meg a műsort szombaton. Ez az oda-vissza üzengetés egyébként nemcsak a keresztpromóció miatt hasznos, hanem mert azt az érzetet kelti, hogy bár más-más produkciókban szerepelnek, a műsorok arcai egyetlen nagy csapatot alkotnak, és láthatóan nagyon jó a viszony közöttük, ami már eleve megadja az egésznek a hangulatát.

Majoroson bosszút áll a zsűri

A Majka által feldobott magas labdát egyébként Lékai-Kiss Ramóna csapta le, azt firtatva, vajon Facundo Arana távozása után kapnak-e azért majd egy-két kedves szót, illetve jó pontokat a versenyzők, vagy hívja át Majorost a Sztárban sztár leszek!-ből. Miután a zsűritagok Facundo hiányára reagálva egy rögtönzött társalgással megidézték a sorozatszínészt, Ördög Nóra aláhúzta, hogy egyébként ők mind nagyon kedvesek, épp ezért nem is érti, milyen kritika érheti a zsűrit.

Az, hogy nem érzi jól magát, mert ő igazából a gonosz zsűriben érezné jól magát

– tette tisztába a rapper beszólásának okát Bereczki Zoltán, mire Szente Vajk magyarázkodásba kezdett, hogy tulajdonképpen ők csak motiválni akarják a versenyzőket, és abban bíznak, hogy az első adáshoz képest az utolsóban pont ezért sokkal jobbak lesznek majd. Ha már a legelején 8-10 pontokat adnának, szerinte nem tudnák rendesen véleményezni abban az esetben, ha valaki fejlődést mutat. Juronics Tamás ehhez frappánsan csak annyit tett hozzá, hogy ez a műsor amúgy sem a Dancing with the Stars leszek!, itt nem a jövő, hanem a jelen sztárjai szerepelnek, akikre mindenki emlékezhet majd.

A jövő héten majd bosszút állunk Majkán, merthogy érkezik hozzánk a magyar dalok estjén, ő fogja nyitni majd a show-t Nikával. Majd akkor revansot veszünk

– szellőztette meg Ördög Nóra a tervét, majd Bereczki kérdésére azt is közölte, hogy szerinte táncolni biztosan nem tud a rapper, és majd jól lepontozzák a tánctudását

A harmadik adás egyébként Emlékek Éjszakája néven futott – a versenyzők egy-egy régi emlékükre alapozva készültek a versenyre, szép pillanatokat és régi traumákat is felidézve a táncukban, amelyekről a felkészülésüket bemutató kisfilmekben meséltek. Ezt megelőzően a zsűri is megosztott néhány olyan emléket a múltból, amelyeken ugyan most már nevetnek, de akkoriban nagyon kellemetlennek érezték. Juronics Tamás egy színházi sztorit hozott, Bereczki Zoltán egy tévés bakiját mesélte el, Ördög Nóra pedig pont Szente Vajk előtt került kínos szituációba egy premieren. Ekkor derült ki az is, hogy Lékai-Kiss Ramóna törött ujjal vezeti a műsort, mert egy forgatáson nemrég baleset érte, illetve hogy Szente Vajkot egy alkalommal valaki Istenes Bencének nézte.

Index

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Már nem titok L.L. Junior és Rába Tímea kapcsolata! Minden kiderült!

/p>