Hirdetés 

Valami nagyon-nagyon nincs rendben – hangoztatják Britney Spears kedvelői, az énekesnő közösségi médiás posztjai ugyanis napról napra nagyobb aggodalommal töltik el őket. De mi is történik?

Az egykori tinisztár pornósokat megszégyenítő meztelenkedést vág le az Insta-oldalán, méghozzá olyan közönségesen és mindenféle sejtelmességet vagy erotikát mellőzve, hogy inkább zavarba hozza rajongóit, mintsem izgalomba hozná őket.

Posztjai alatt visszatérő téma, hogy valami baj van a sztárral. Sokan úgy gondolják, az életét ugyanúgy irányítja valaki, mint amikor hivatalosan is gyámság alá volt helyezve, és így akar titokban jelezni és segítséget kérni. Vajon valóban ez az igazság? Talán soha nem tudjuk meg. Az azonban bizonyos: Britney meztelenkedése egyre kínosabb, bejegyzései pedig valóban nagyon furák alkalmanként.

Friss, a „változatosság kedvéért” ismét pucérkodó fotója alatt már olyan kommentek is megjelentek, miszerint talán emberkereskedők áldozata lett és fogva tartják. Más szerint egyszerűen kétségbeesetten vágyik a figyelemre, de olyan is akad, aki szerint az az ember, aki jelenleg felügyeli, ezekkel a posztokkal akarja az énekesnőt labilisnak beállítani.

A BEJEGYZÉST ÉS A FOTÓT IDE KATTINTVA TUDOD MEGNÉZNI!

Bors

kiemelt kép: SkyNews

EZ IS ÉRDEKES!

Megfürdött, majd nem sokkal később meghalt a világ legkoszosabb embere

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading