Hirdetés 

Felnőtt a legendás horrorfilm, 18 éves lett A kör. És felnőtt lett a kislány, aki azóta is sokak rémálmában felbukkan: 32 éves és gyönyörű.

Már a történet sem volt hétköznapi: előkerült egy videókazetta, amin rémálomszerű képeket lehet csak látni. Azonban, ha valaki megnézi akkor megcsörren a telefonja, a vonal végén pedig azt állítják, hogy hét nap múlva meg fog halni. Rachel Kelle újságírónőhöz eljutott a legenda, amelyet kételyek között fogadott, de egyszerre hal meg két tinédszer, akik hét nappal korábban látták a filmet, így előtör belőle az oknyomozói vénája. Rachel a nyomozása során jut el egy kislányhoz, Samarahoz, akit örökbe fogadtak, majd megöltek a szülei. Hamar ki is derül, a kislány szelleme felelős a halálesetekért.

Az ijesztő karakert egy akkor alig 11 éves kislány, Daveigh Chase alakította, akinek neve eggyé vált Samara Morganével. Olyannyira, hogy az sem kizárt, hogy ez meg is pecsételte a sorsát. Bár az amerikai származású színésznő énekesnőként, modellként is sokra hivatott volt, látszólag egész az pályáját meghatározta a harc, hogy kitőrhessen ebből a szerepből. Drogügyek piszkítottak bele a karrierjébe, utolsó filmjét pedig hat éve forgatta, azóta azonban szinte eltűnt a színről.

Idén már 32 éves lett és gyönyörű nő!

TWN

EZ IS ÉRDEKES!

https://reflektoronline.com/2022/10/28/14-ev-utan-megmutatta-valodi-arcat-a-no-aki-elhitette-a-vilaggal-hogy-zombiva-muttette-magat/

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading