Hirdetés 

Péntek délután óta tartja lázban az országot az a kirobbant botrány, amely szerint egy ismert hazai énekesnőt kábult állapotban szállítottak kórházba, majd később kokaint találtak a szervezetében.

Az eset után az énekesnő lakását drogkereső kutyák és nyomozók hada lepte el, akik nagy mennyiségű vért is találtak a fürdőszobában, ami arra is engedhet következtetni, hogy a drámai helyzetben a nő kárt akart, vagy akár kárt is tett magában. Több szemtanú is felismerte a házban lakók közül, azonban a nevét a hírt elsőként közlő Blikk személyiségi jogokra hivatkozva nem írta le, így egyelőre nem lettünk okosabbak a drobotrány főhősének nevét illetően. A rajongók egyértelműen Tóth Andira gyanakodtak, aki akkor már 24 órája nem jelentkezett sem poszttal, sem sztorival az Instagramján, holott ez addig mindig jellemző volt rá.

A házban lakó szemtanúk közül az egyik nő kommentben osztotta meg a látottakat, ezt a Reddit celebfigyelő csoportja szúrta ki és tette fel az oldalra. 

Drogbotrány: Megszólalt egy szemtanú: „Rögtön felismertem az énekesnőt”

Később egy másik ismert hazai sztárunk, Laskai Lili, azaz LilG is bele lett keverve valamelyik fórumon a drogbotrányba, azonban ő azt azonnal rövidre zárta egy élő videóban.

Videóban, káromkodva akadt ki az énekesnő napokban kirobbant drogbotrány miatt –

Tóth Andiról több sztori is megjelent különböző fotókkal, azonban egyik sem nyugtatta meg a rajongóit, akik továbbra is aggodalommal figyelték az eseményeket, hiszen a fotók nem utaltak egyértelműen arra, hogy az énekesnő friss fotóiról lenne szó és tényleg jó állapotban lenne.

Az eseményeket tetőzte Alekosz is, akinek meggyőződése volt, hogy Tóth Andi érdekeltségét az ügyben cáfoló menedzser hazudik.

Alekosz őrjöng az énekesnő drogbotránya miatt! „Pár nap múlva úgyis kiderül, hogy hazudott…”

Most úgy tűnik, hogy a botrányos eset kapcsán teljesen tisztázta magát az énekesnő, aki hétfő éjszaka ijesztő, ám meglehetősen aktuális, Halloweeni fotókkal jeletkezett a sztorijában, amelyeken épp szerelme, Marics Peti együttesének koncertjén bulizik. A ValMar valóban akkor és ott koncertezett, ahol Andiról a fotók készültek.



Hirdetés 

Az olvasó részéről jogos a kérdés: Akkor ki volt az, ha nem Tóth Andi?

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Hoppá! Titokzatos férfi oldalán Kiszel Tünde! Ő lehet a titkos hódoló? – fotó

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading