Hirdetés 

Döbbenetes tragédiáról számolt be a Bors.

A tragédia óta is önmagukat okoló édesayna, Nicaela életében épp minden a helyére került. Kislánya, Aubreanna egészséges volt, még új párjával született egy közös kisfiuk, Ryder. Összeköltöztek és nagyon boldogok voltak. Aztán mindennek véget vetett egy több funkciós kanapé. A bútoron több gomb is volt, amikkel állítani lehetett. Ez először aggodalmat keltett Nicaelaban a kíváncsi gyerekei miatt, de aztán meggyőzte magát, hogy nem lesz semmi baj. Hónapokig így is volt, aztán bekövetkezett a legrosszabb.

– Egy percre fordítottam hátat. Mindössze 11 hónapos korában elragadták tőlem a fiam. Soha nem fogom megérteni, miért ment el, és a szívem örökre megszakadt – zokogta a gyászoló édesanya.

A nő csak pár pillanatra hagyta magára a kisgyermekeit, amíg kiment a mosdóba. Ez idő alatt egy furcsa zajt hallott, de akkor még nem kezdett gyanakodni. Aubreannával közösen kezdték el keresni Rydert, de sehol nem találták…

-Lehetetlen leírni, milyen érzés volt látni Rydert ott élettelenül és csapdába esve. Olyan volt, mintha megállt volna az idő, ahogy kihúztam, és láttam a kékeslila arcát.

Az én vidám, kacagó 11 hónapos kisfiam, aki imádta a nővérét és ölelgette az unikornisát, már nem volt többé. Az élet tényleg egy pillanat alatt megváltozhat

 – emlékezett vissza a drámai pillanatokra az édesanya.

Azonnal megkezdték a kisfiú újraélesztését és mentőt hívtak hozzá. Ám az életét több napos küzdelem ellenére még az orvosoknak sem sikerült megmenteniük. A kanapét azóta kidobták, de a nő gyűlöl az új lakásukban élni, ugyanis elátkozottnak érzi – számolt be a szívszaggató esetről a The Sun.

Bors

kiemelt kép: Shutterstock

EZ IS ÉRDEKES!

Gyász! Elhunyt a legendás sportoló, rajongók milliói állnak döbbenten a tragédia előtt

/p>