Hirdetés 

Zalatnay Sarolta volt DR BRS társaságában az extra produkció a vasárnapi Sztárban sztár leszek! élő showban.

A nézők kiakadtak azon, hogy amíg mindenki élőben énekel a műsorban, addig ő egy olyan playback produkciót nyújt, hogy sokszor a saját szájával sem tudta lekövetni a felénekelt dalt. Mindemellett kiderült a színpadra lépése előtt, hogy Kossuth – díjra is jelölték, ami atomrobbanás szerű reakciót váltott ki az emberekből. A Reflektoronline hétfői szavazása is ezzel volt kapcsolatos:

Szavazás! Ön adna Zalatnay Cininek Kossuth – díjat? – Az olvasó véleménye

Az énekesnő a jelöléssel kapcsolatban a Borsnak ennyit mondott:

Nem én erőltettem ezt a témát. Anno az Omega, Nagy Feró és még a cigány nemzetiségi szövetség is úgy gondolta, érdemes lennék rá. Nagyon boldog volnék, ha ezt a vágyam végre teljesülhetne a hat évtizedes pályafutásom elismeréseként.


Fotó: 24.hu
„Remegett mindenem…”

A színpadra lépése előtt pedig ott volt az a bizonyos drukk, ami sosem múlik el egy színpadi ember páylafutása alatt.

–Rettenetesen izgultam, remegett mindenem.

Nem hiszek abban, hogy ezek a dolgok gépessé tudnak válni. Mindig beleképzelek a dalszövegekbe egy helyzetet a múltból, a jelenből vagy a jövőből. 

Amikor szomorú dalt adok elő, sokszor az általam nagyon szeretett, tisztelt, imádott zenész barátok, kollégák jutnak eszembe, akik már elmentek, és mennyire fáj az elvesztésük. Hálás vagyok mindenkinek, mert tegnap óta egy igazi szeretetcunami áramlik felém. Egyfolytában ráz a hideg, ha erre gondolok, mert engem ez éltet. Vannak még nekem jócskán nótáim, szerintem fogunk még találni olyat, amit feldolgozunk. Még van jövő, van előre, hogy ez a dal így megíródott – mondta könnyeivel küszködve a Bors érdeklődésére.

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Kiakadtak a nézők Zalatnay Cini playback fellépésén! Nézd meg a videót!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading