Hirdetés 

Az elmúlt bő egy hétben sokkoló botránnyal hozták összefüggésbe Tóth Andit és bár a kórház és a rendőrség is védi az érintett énekesnő személyiségi jogait, a hot! magazinnak most az egyik szomszéd mindent elmondott – írta meg a Bors.

Október 27-én egy ismert hazai énekesnőt kábult állapotban vitt el a mentő a XIII. kerületi bérelt lakásából. A vérvizsgálat után kiderült, hogy kokaint találtak a szervezetében. A lakásában a rendőrség nagy mennyiségű vért is talált, így arra lehetett következtetni, hogy az énekesnő véget akart vetni az életének.

A szemtanúktól kiszivárgott információkból mindenki Tóth Andira gyanakodott, azonban az énekesnő menedzsere ezt akkor egyértelműen cáfolta.

Fotók, sztorik próbálták cáfolni Andi érintettségét az ügyben, de egyértelmű megszólalás az énekesnő részéről eddig nem történt.

Most az egyik szomszéd eldöntötte, minden elmond, nem titokolózik tovább. Mint elmondta 40 éve lakik a házban és mindenkit ismer. Andit és Marics Peti személyesen nem, de látásból nagyonis…

– Onnan vitték el az emeletről, ahol a lámpa ég – mutatott az énekesnő lakásának ablakaira a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Nem ismerem Andit és a párját, néha kijöttek az emeletre cigarettázni. Sosem történt semmi hangoskodás, pedig már 40 éve itt lakom, ismerem az egész utca lemenő-felmenő dolgait. Rendesek. De azt meg tudom erősíteni, hogy amiről eddig írtak, az megtörtént

– mondta a szomszéd a hot!-nak.

A névtelen informátor nyilatkozatának további részleteit keresse a hot! magazin legfrissebb számában!


kiemelt kép: nuus.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Lilu kudarcként élte meg az Ördög Nórával közös munkát, Nóra szembement egykori társával

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading