Hirdetés 

Tóth Andi az Instagramon jelentkezett be és a 24 órán keresztül elérhető Instagram sztorijában kezdett magyarázkodásba.

A történet előzménye mindenkinek a könyökén jön ki: október 27-én délelőtt az egyik ismert hazai énekesnőt a mentő szállította kórházba a XIII. kerületi albérletéből. Mint kiderült, a vérében kokaint találtak, a lakásban meg nagy mennyiségű vért, amely arra enged következtetni, hogy az énekesnő kárt akart tenni magában. A szomszédok nyilatkozatai alapján Tóth Andi volt az, ő és menedzsere azonban ezt kategórikusan tagadják.

Ezúttal két eseménnyel kapcsolatban hozták fel a rajongók, követők és a sztorit érdeklő emberek Andinak a drogbotrányt. Először egy szolnoki lemondott fellépést kértek rajta számon, majd a múlt heti Dancing with the Starsból való távolmaradását nehezményezték, amelyre sajátságos sítlusban reagált.

A szolnoki fellépéssel kapcsolatban elmondta, hogy ő nem érti ezt, mert neki nem volt szerződése a szervezőkkel és biztos, hogy nem ment volna arra a helyszínre fellépni, a hitetlenkedőknek még azt is felajánlotta, hogy megmutatja a naptárát.

A táncos showra is volt magyarázat:

Ezért nem vállaltam a most szombaton tartandó, visszatérő Dancinget, mert nem tudtam volna mikor próbálni rá, ugyanis hajnaltól estig én forgatok, és ha itt végeztem akkor már vasárnaptól én próbálok a Dancingre. Szóval ennyi történt, nincs semmilyen szerződés aláírva, nem olyan fellépést mondtam le, amit én vállaltam. Bár nem értem, mi a f*szért kell magyarázkodnom erről bárkinek is, csak mert már a tököm kivan!” – mérgelődött Tóth Andi az őt ért vádaskodások miatt.

Annyit azonban elárult, hogy a Dancing with the Stars döntőjébe visszatér korábbi partnere, Andrei Mangra oldalán és egy nagyon ütős produkcióval készülnek.

„Most, hogy ezt elmondtuk, megyek a Dancing döntőjébe, k*rva sok kedvet adtok hozzá, b*zdmeg, de megyek és egy kib*szott jó produkcióval készülünk Andrei-jal”

– mondta az énekesnő.


kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Mi történhetett? Szulák Andrea nagyon beteg!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading