Hirdetés 

A Párharc című páros vetélkedő döntője előtt egy nappal esett ki Gáspár Evelin és párja, így Attilával a harmadik helyet szerezték meg.

Evelin a Mokkában mesélt arról, hogy mennyire komoly megpróbáltatásokkal kellett szembenézniük a feladatok közben és összességében úgy érezte, hogy mindenben remekül helytálltak.

Dobogós helyezés, ez az olimpián is szép helyezés, hát még egy ilyen műsorban!

Nagyon elégedett vagyok, hiszen itt a műsorban is kiderült, hogy a mi teljesítményünket, ottlétünket leértékelték, de azért szerintem nagyon szép helyezést értünk el” – mondta Evelin, aki arra is kitért, hogy sem ő, sem pedig párja nem sportos testalkatúak, ezért sokszor voltak hátrányban, viszont a szívüket adták bele a feladatokba, így a nézők is láthatták, hogy ők valóban egy olyan páros, akik mindig magukat adják.

„Számomra ez nehéz kihívás volt, hiába szerepeltem már sok műsorban. Hiszen itt nem csak magamért voltam felelős, hanem a páromért is. Azért vállaltuk el, hogy megmutassuk, mi igenis jó páros vagyunk, aki összetart, megoldja a helyzeteket. Egy valós páros voltunk: ami a szívünkön az a szánkon.”

-mondta a sztárcsemete.

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

G.w.M. a csúcson: 93,5 milliószor nézték meg a klipjeit!

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading