Hirdetés 

Áprilisban hunyt el újszülött kisfia a világklasszisnak, ekkor kezdődtek az ellentétek a Manchester Uniteddel – írta a Bors.

Hatalmas botrány kerekedett abból a televíziós interjúból, amelyet Cristiano Ronaldo adott az angol klubbal való viszonyáról.

Az embereknek tudniuk kell az igazságot. Úgy érzem, elárultak

és az az érzésem, hogy néhány ember nem akarja, hogy itt legyek” – mondta többek között Ronaldo, aki hadat üzent az őt mellőző Erik ten Haag vezetőedzőnek is, mondván:

“Nem tisztelem őt, mert ő sem tisztel engem.”

Az ötszörös aranylabdás portugál világklasszis úgy érzi, fekete bárányt csináltak belőle az MU-nál.

Szavaiból az is kiderült, hogy már az előző idényben kezdődtek a bajok. Áprilisban meghalt újszülött kisfia, és a szörnyű tragédia után a brit királyi családtól, sőt még a nagy rivális Liverpool szurkolóitól is több megértést kapott, mint saját klubjánál. A két csapat rangadójának (4-0 a ‘Poolnak”) 7. percében a liverpooli drukkerek felállva tapsoltak és énekelték el a himnuszukká vált You’ll Never Walk Alone (szabad fordításban: Sohasem maradsz egyedül) című dalt.

Mindezek tetejében kislánya Bella Esmeralda júliusban azonban kórházba került, Ronaldo pedig emiatt szeretett volna családja mellett maradni és nem utazott el a vörös ördögökkel külföldre edzőtáborozni. Ronaldo elárulta, a klub felső vezetői közül néhányan kételkedtek a távolmaradásának okában, nem hitték el, hogy a lánya miatt nem tart a csapattal, ez szintén szörnyen esett neki.

Cristiano most igyekszik a katari vb-re koncentrálni, utána készül “tisztázni a dolgokat a Uniteddel”. Az elhangzottak után mindenesetre aligha marad az Old Traffordon.

Bors

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Nézd meg Benedek Tibor fiának első gólját a felnőtt csapatban! – videó


Hirdetés