Hirdetés 

A Netflix nagysikerű sorozatának a “The Crown” azaz Korona című, a királyi család életét bemutató sorozat ötödik évadának központi eleme Károly és Diana házassága és válása, valamint a Kamillával való titkos, majd később nem titkos kapcsolata – írta a Twice.hu.

A sorozatban láthatjuk, hogy tudta meg a néhai hercegné, hogy a férje hűtlen hozzá, és a híressé vált interjút is feldolgozza, amiben Diana azt mondta:

„hárman vagyunk ebben a házasságban.”

Azt is mindenki tudja, hogy Károly nagy szerelme Kamilla volt, akivel már azelőtt is randevúztak, mielőtt a jelenlegi király megismerte Dianát.

A kapcsolatuk Kamillával a Dianával kötött házassága alatt is megmaradt, titkos beceneveket használtak, de természetes volt, hogy Diana előtt nem sokáig maradhat titokban a kapcsolat, így az egyik nyilvános eseményen Diana nyíltan szembement Kamillával.

Később úgy utalt erre az eseményre, mint „házassága legbátrabb pillanatára.”

Diana egykori királyi védőtisztje, Ken Wharfe, elkísérte őt erre a partyra, amit Kamilla nővére rendezett, és később beszámolt az ott történtekről. Kamilla és Károly ismerte a legtöbb jelenlevő vendéget, de Diana barátai nem voltak jelen, és a vendégek nagyon meglepődtek, amikor a hercegné belépett.

„Dianának nem voltak különösebb baráti kapcsolatai azon a bulin, és amikor megérkeztünk, az majdnem olyan volt, mint amikor kimerevítenek egy jelenetet egy filmben, mert mindenki megdöbbent, hogy Diana egyáltalán megjelent” – mondta Wharfe.

A buli javában zajlott, és Wharfe egy órán belül hallotta, hogy főnöke a nevén szólítja. „Kimentem, és ott volt Diana, aki azt mondta, hogy vele kell mennem, mert nem találja a férjét, sem Kamillát. Nem mondhattam nemet, nyilvánvalóan szüksége volt a segítségre, és végül rátaláltunk Kamillára és a hercegre – egy kanapén ültek az alagsorban, és csak beszélgettek” – mondta Wharfe.

Elmondása szerint Diana ekkor odament Kamillához, és határozott figyelmeztetést adott neki.

„Nem tudtam, pontosan mit fog tenni Diana, de nagyon magabiztosan odalépett hozzájuk, és azt mondta Kamillának: Kérlek, ne kezelj úgy, mint egy idiótát. Tudom, mi folyik itt. Erre Kamilla mondott valamit, amit a mai napig nem igazán értek, nem tudom, mit értett ez alatt. Azt mondta:

Nos, van két csodálatos fiatok”

– idézte fel a történteket Wharfe.

Twice.hu

kiemelt kép: AFP

EZ IS ÉRDEKES!

Polgár Tünde aktfotójától mindenki zavarba jön, még ő maga is!

/p>