Hirdetés 

Több olyan komment is megjelenik hétről – hétre a vasárnapi Sztárban sztár leszek! élő adásai után Köllő Babett ruhakölteményeivel kapcsolatban, amelyek között a legkedvesebb az, hogy „bicskanyitogató”. – erről írt a Bors.

Bizony több alkalommal előfordult már a kitűnő színésznővel, hogy saját kollégái is belerongyoltak egy-egy mondattal adás közben. Ilyen volt az az eset például, amikor szado-mazo szabadságszobornak nevezte Majka az egyik adásban, míg Tilla ugyanekkor simán harcikutyának hívta Babettet.

A kommentelők fantáziája sem marad el a zsűritagokétól, az egyik adásban viselt ruhája miatt nemes egyszerűséggel nyugdíjas Barbie babának hívták a a színésznő – ítészt.

Ezekről a ruhákról és azok megalkotásáról beszélt a TV2 háttérműsorában a műsor stylistje, Kiss Márk, aki elmondta:

„Már előre szoktam tudni, hogy a tíz adásban mik lesznek azok a szettek, amiket elkészítünk neki, vagy mi az, amiben én szeretném őt látni. Nekem nagyon fontos, hogy változatos legyen, és mindig egy új karakterbe bújtassuk” 

– fogalmazott a stylist.

Hozzátette, szerinte ezeknek a ruháknak ebben a műsorban van a helye, ahol minden az átalakulásról szól.

Még akkor is, ha mondjuk adott esetben szokatlan vagy polgárpukkasztó, most azt írták kommentben, hogy bicskanyitogató a az adott napi szettjével kapcsolatban.

Ez a múlt vasárnapi „bicskanyitogató” szett: 


Fotó: Máté Krisztián / Bors

Ez pedig a harci kutya szerelés: 

Fotó: Bors

A nyugdíjas Barbie baba sem maradhat el: 


Hirdetés 

Fotó: Tv2

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Rosszul viseli a harmadik terhességét Kulcsár Edina

 

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading