Hirdetés 

Berki Mazsi a HOT! Magazinnak adott exkluzív interjút, amelyből kiderült, bizony nem fenékig tejföl az élete.

A lapnak arról mesélt Berki Krisztián özvegye, hogy a felszínes csillogás mögött rengeteg eltakart könnycsepp van és az élete valójában nem olyan, mint amilyennek az emberek megítélik. Ráadásul ő a társat is elvesztette…

Lehet, hogy az édesapák bizonytalanok abban, hogyan kell bánni egy kisbabával, de a legtöbb helyzetben ott vannak, és fontos döntésekben segítenek. Még az elvált szülők is meg tudják beszélni az olyan kérdéseket, mint a bölcsőde vagy éppen egy oltás beadása. Én már soha nem fogom tudni megbeszélni ezeket a gyerekem édesapjával.

-mondta Mazsi, aki azt is elmondta, hogy komoly teher van a vállán.

Az élet úgy hozta, hogy egyedül tartom fenn a háztartásunkat, én veszek szinte mindent. Anyukám és a család szokott ruhákat és mindenféle jó dolgokat ajándékozni Emmának. Ezért nem volt kérdés, hogy pár napra be kellett raknom Emmát a bölcsibe, mert képtelenség egy kisgyermek mellett dolgozni

– mondta az özvegy, aki elismerte, sokszor vannak gyenge pillanatai, többször előfordul, hogy elsírja magát, de úgy érzi, kislánya miatt erőt kell vennie magán.


Fotó: RTL

Azt szeretné, ha Emma magabiztos, mosolygós anyuka mellett nőne fel.Mazsi arra is reagált, hogy sokak szerint már túl van a gyászon:

Az, hogy nem mutatom, mikor sírok, vagy mikor zárkózom be, hogy napokig ki sem dugom az orrom a lakásból, nem jelenti azt, hogy a fájdalom nincs jelen az életemben.

MÉG TÖBB HÍR. BERKI MAZSIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Videóban vallott Lakatos Márk a gyermekvállalásról: „Büntetés helyett jutalmazni kellene azokat, akik nem vállalnak gyereket”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading