Hirdetés 

Nincs 48 órája, hogy Szabó Ádám az Instagramon megmutatta új barátnőjét Jennifert, aki épp az ÉNB egykori Marcijától válik.

Kiderült azonban, hogy nem a színész volt az első híresség az életében, ugyanis előtte Zámbó Krisztián barátnője volt. Párhuzamosan ezzel elindult a Nagy Ő új évada, amelyben Árpa Attila nem adott rózsát Beatrixnek, ami Zámbó Krisztián szerint rossz döntés volt. Ezt ő pontosan tudja, mert Beatrix is a barátnője volt… Erről írt a borsonline.hu.

Minden híresség az én nőimre vadászik. Mindenkinek kell egy kis Zámbó. Úgy látom, hogy az exeim mostanában híres emberekben keresnek engem, de van egy rossz hírem, nem fognak bennük megtalálni.

-mondta a lapnak az énekes, aki szerint az, hogy Árpa Attila nem adott esélyt Beatrixnek, az hiba volt.

– Hogy őszinte legyek, nagyon meglepődtünk Zsuzsikával, amikor megláttuk Beát a műsorban. Igen, ő valóban a barátnőm volt még az özönvíz előtt és a mai napig baráti a kapcsolatunk. Sőt, Zsuzsikával is nagyon jóban vannak. Mégse szólt nekünk arról, hogy szerepelni fog a TV2 műsorában – mondta a Borsnak Zámbó Krisztián, aki elárulta: Beatrix vad és dögös külsője mögött egy igazán kedves, házias, csupa szív nő lakozik.
 Bea egy erdélyi lány, amivel szerintem már most sokat elárultam a természetéről. Házias, jóravaló, hatalmas lelke és szíve van. Az édesanyja a négy vér szerinti testvére mellé örökbefogadott öt árvát, akiket ő is támogat – mesélte exéről Krisztián.


Beatrix is Krisztián barátnője volt (Fotó: TV2)
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Hírvilág.hu

EZ IS ÉRDEKES!

Videón a búcsú: Kiesett Bea asszony és Gáspár Győző – millimétereken múlt a döntő

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading