Hirdetés 

Szexuális erőszakot követett el, emellett egy buszon szemméremsértéssel is vádolják a férfit – írta a Ripost.

A férfi az esti órákban érkezett a rokonaihoz, ahol italozni kezdtek.Mindeközben a kislányt az ölébe ültette és a szülők figyelemtlenségét kihasználva szeméremsértő módon viselkedett vele.

A vacsora után a férfi a lénygyermekek szobájába ment és az ágyukon elaludt. A gyermekek gyanútlanul lefeküdtek mellé, hiszen nem akarták felébreszteni az alvó rokonukat.

A férfi később felébredve kihasználta, hogy a kislány elaludt, és a kiszolgáltatott helyzetével visszaélve szexuális jellegű cselekményt végzett, melyre azonban a gyermek felébredt, és ijedten a szomszéd szobában tartózkodó szüleihez szaladt.

A szülők számon akarták kérni a férfit, azonban azt látva, hogy alszik, úgy döntöttek, hogy reggel tisztázzák a történteket, a sértettet pedig a saját szobájukba vitték. A vádlott végül a kora hajnali órákban, amíg mindenki aludt, elhagyta a házat. Ám a pedofil férfi ezzel még nem fejezte be.


Idén májusban egy Veszprémből Zircre közlekedő autóbuszjáraton utazott, és egy fiatal lány közelébe, a busz hátsó üléssorába ült. Tudva, hogy a sértett rálát, szeméremsértő cselekményt végzett, amit akkor hagyott abba, amikor a lány előre ment és a sofőrnek jelezte a történteket, majd a következő buszmegállóban leszállt a járműről.

Az ügyészség a vádiratában fegyházbüntetés kiszabását, valamint a közügyek gyakorlásától történő határozott idejű és minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől történő végleges hatályú eltiltását indítványozta az elkövetőnek.

MÉG TÖBB BŰNÜGYI HÍR IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Stockphotos

EZ IS ÉRDEKES!

500 forintosokból húszezreseket gyártott a 40 éves budapesti nő


Hirdetés