Hirdetés 

Vadonatúj epizódokkal kerül ismét képernyőre a TV2 népszerű vetélkedőműsora, a Szerencsekerék.

Az ikonikus műsor tavaly tért vissza hosszú idő után Kasza Tibor műsorvezetésével és immár két évada a nézők egyik kedvenc műsora. A soron következő adásokban is a megszokott mederben halad a műsor, vagyis két civil pár mellett egy-egy híresség is játszani fog.

Kasza Tibi az új évadról emondta: 

“Nagyon élvezem ezt a műsort, azt pedig különösen, hogy minden műsorban két civil és egy ismert ember játszik. Jó látni, hogy tíz perc alatt hogyan tűnnek el a határok az ismert emberek és a civilek között, hiszen a hírességek is átszellemülnek, gyermeki szeretettel játszanak, nincsen semmilyen távolságtartás egymás irányába, és az ebből fakadó vicces szituációk a legjobbak. Nagyon szeretem, hogy pár perc után már szívják egymás vérét, nagyon jól szórakoznak és nagyon önfeledten játszanak”


Folytatódik a népszerű vetélkedő (Fotó: TV2)

A Szerencsekerék szerencselánya a harmadik évadban is Sydney van den Bosch.

Az első hét sztárvendégei: Schobert Lara, LL Junior, Voksán Virág és Csuti, de megpörgeti majd a kereket az évad során többek között Kulcsár Edina, G.W.M., Wolf Kati ésRózsa György is. Nagy nevetések és már-már házibuli hangulat jellemzi a legújabb epizódokat.

A felhőtlen szórakozás mellett azonban hatalmas a tét, hisz akár 10 millió forintért is meg lehet küzdeni a Szerencsekerék fődíj játékában.

MÉG TÖBB HÍR SCHOBERT LARÁRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Instagram

EZ IS ÉRDEKES!

Voksán Virág is spórol a fűtéssel, már nem egy szál trikóban mászkál otthon – videó

 


Hirdetés