Hirdetés 

Komoly fennforgás kezd kialakulni a királyi családban, miután egyre többet hallani Diana és Károly állítólagos első gyermekéről, aki az információk szerint szeretné érvényesíteni jogait.

Sarah az Egyesült Államokban él, napjainkban 41 éves, mindössze 8 hónappal idősebb, mint Vilmos herceg, így ezzel akár le is zárhatnánk a kérdést.

Azonban a történet elképesztő. 

Károly és Diana esküvője előtt ugyanis Erzsébet királynő tesztet végeztetett annak megállapítására, hogy Diana képes lesz-e utódokat világrahozni a királyi családba. A tesztek elvégzése után az embriókat meg kellett vona semmisíteni, azonban a kísérletet végző orvoscsapat egyik tagja, akinek a felesége nem volt termékeny ellopta a mintát és felhasználta arra a célra, hogy saját gyermekük legyen. Így az orvos felesége szülte meg Sarah-t, aki genetikaiszempontból a Windsor-ház tagja.

A brit törvények szerint azonban nem a genetika az öröklés szempontja, hanem az, hogy ki szüli meg a gyermeket. Ezért is kellett a teszt a házasság előtt, hiszen ha béranya szüli meg a gyermeket, az jogilag nem a királyi család sarja. Amennyiben megállapítást nyer, hogy Sarah az elsőszülött gyermeke Dianának és Károlynak, a trön öröklési sorrendjébe ez semmiképp nem fog beleszólni.

A Buckingham – palota egyébként nem kommentálta az esetet, mivel nem érezték annyira hangsúlyosnak azt.

Nézd meg a videót a döbbenetes hasonlósággal Diana és Sarah között!

MÉG TÖBB HÍR DIANA HERCEGNŐRŐL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Daily Mail

EZ IS ÉRDEKES!

Tóth Gabi nem bírta tovább, könnyekben tört ki élő adásban

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading