Hirdetés 

Az X Faktor győztese a verseny folyamán is megosztotta a nézőket, a finálé után viszont méginkább kapja lépten – nyomon a hideget és meleget– írta az rtl.hu.

Az erdélyi lány végül hazatért a csillogásból a fenyvesekbe, a Fókusz stábja pedig Gyergyószentmiklóson látogatta meg az énekesnőt, aki elmesélte érzéseit a tehetségkutató után. Mint elmondta, tét nélkül ment el az első válogatóra és még őt magát is meglepte, hogy továbbjutott a selejtezőn.

„Úgy voltam, hogy fú, de vagány dal és akkor megtanultam, és utána jött még egy, és azt is megtanultam. Aztán így jött sorban az egész és lett ez belőle”  – mondta Berni.

„Ez” – vagyis egy lemezszerződés, többmilliós fődíj és országos hírnév. Mindezt úgy, hogy állítása szerint cseppet sem izgult, az adások között gőzerővel tanult és készült, a színpadra lépést pedig bulinak fogta fel.
Mindennek szépségét persze beárnyékolják Berninél is a negatív kommentek, de erről is határozott véleménye van az erdélyi lánynak.

Nem mindenki ugyanolyan és tök rendben van, ha valaki introvertált, ezt már a műsor elején megtudtuk, hogy én ilyen vagyok és én nem is szégyellem, én ilyen vagyok

– mondta.

Berni és családja most nagy döntés előtt áll: ahhoz, hogy továbblépjen a zenei ranglétrán, és hogy megszülessen az első szólólemez, Magyarországra kellene költöznie. 

A döntés bármi is legyen, Berni családja teljes mellszélességgel támogatja a lányt, akinek több felkérése is van már, mitöbb a szintény gyergyószentmiklósi  Bagossy Brothers tagjai, akikkel a döntőben is együtt énekelt, például már jelezték, hogy közösen dolgoznának a lánnyal.

MÉG TÖBB HÍR AZ X FAKTORRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: RTL

EZ IS ÉRDEKES!

Nincs karácsony Pákó nélkül! Megható karácsonyi dallal sokkolt az énekes

 

/p>